REUTERS

Студія Disney зніме новий фільм у всесвіті "Піратів Карибського моря". У центрі оповідання будуть жіночі персонажі, головну роль виконає акторка Марго Роббі.

Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.

Над створення проекту працюють сценарист Тед Елліот, який також працював над створенням оригінальних фільмів, і Крейг Мейзін, автор серіалу “Чорнобиль”.

Відео дня

Деталі сюжету наразі не повідомляються, проте відомо, що центрального персонажа франшизи — капітана Джека Горобця, роль якого традиційно виконував Джонні Депп, в ньому не буде.

Читайте також"Загін самогубців 2" відзнятий: режисер показав неофіційний постер (фото)

Продюсером виступить Джеррі Брукхаймер, який брав участь у створенні всіх фільмів франшизи.

Серія пригодницьких фільмів про піратів “Пірати Карибського моря” включає 5 кінострічок. Перший фільм (“Прокляття Чорної перлини”) вийшов в 2003 році, останній (“Мерці не розповідають казки”) — в 2017 році. Вони принесли творцям понад $ 4,5 мільярда. Фільми були зняті після відкриття атракціонів в Діснейлендах за підтримки кінокомпанії Walt Disney Pictures.

Як повідомляв раніше УНІАН, зірка супергеройського бойовика «Загін самогубців» актриса Марго Роббі зніметься в новому фільмі з Крістіаном Бейлом, який не раз грав Бетмена.