Джон Корбетт і Сара Джессіка Паркер в серіалі "Секс і місто"

У Нью-Йорку стартували зйомки другого сезону продовження "Сексу і міста" під назвою "І просто так...". Знімки знімального процесу на своїй сторінці в Instagram "засвітила" Сара Джессіка Паркер, яка зіграла в серіалі легендарну Керрі Бредшоу.

Нагадаємо, в першому сезоні "І просто так..." Керрі переживала смерть свого чоловіка Містера Біга. Персонаж Кріса Нота помер у першому ж епізоді продовження "Сексу і міста". Але до фіналу першого сезону Бредшоу навіть почала зустрічатися з новим чоловіком й отримала нову роботу.

Шанувальники все ще гадають, чи повернеться в серіал секс-богиня Саманта. Хоча напередодні Кім Кетролл заявляла, що зніматися в продовженні "Сексу і міста" не буде. Все - через сварки з головною героїнею серіалу Сарою Джесікою Паркер.

Відео дня

А ось ще один культовий персонаж серіалу з'явиться в його продовженні. Йдеться про Ейдана, коханого Керрі, за якого вона ледь не вийшла заміж. Про його повернення натякнула сама Паркер. А пізніше стрімінговий сервіс HBO Мах підтвердив, що актор Джон Корбетт знову зіграв роль Ейдана Шоу.

"Я збираюся взяти участь у зйомках серіалу. Я думаю, що міг би зіграти в декількох епізодах", - заявляв Джон Корбетт у коментарі New York Post в квітні 2021 року.

"І просто так...": чим здивували глядачів у першому сезоні серіалу

Багато фанатів культового серіалу "Секс і місто" з нетерпінням чекали виходу сиквела під назвою "І просто так...".  І ось в грудні 2021 року вийшло продовження пригод головних героїнь – Керрі Бредшоу (Сара Джессіка Паркер), Міранди (Синтія Ніксон) і Шарлотти (Крістін Девіс). На жаль, сексапільної блондинки Саманти глядачі так і не побачили, але її незрима присутність відчувалася в найдраматичніших епізодах.

Вже в першому епізоді серіалу "І просто так..." на глядачів чекало розчарування: як можна було "вбити" кохання усього життя Керрі Бредшоу - містера Біга? Полчища фанатів атакували творців шоу одразу після виходу серії, обуренню не було меж. Заради нього весела й неорганізована письменниця кинула своє колишнє життя, навіть переступила через себе, пробачивши йому втечу напередодні весілля, а тепер його просто не стало…

Не меншим шоком була і відсутність головної "запальнички" серіалу "Секс і місто" Саманти. Все - через те, що актриса Кім Керролл, яка зіграла її, не на жарт посварилася із Сарою Джесікою Паркер. Правда, епізодично в найважчі хвилини в житті серіальної Керрі Бредшоу вона "з'являлася".

І фінальним "пострілом" стала історія з Мірандою і її романом з Че Діас. Доросла жінка закохується в небінарного стендап-коміка, як дівчинка. Вона з легкістю говорить своєму чоловікові Стіву про те, що йде від нього. У фінальному епізоді Міранда взагалі тотально розчаровує, відійшовши від образу наймудрішої героїні серіалу. Спойлерити не будемо, скажемо лише: після цього не дивно, що ЗМІ вже охрестили Че "найбільш ненависним персонажем "І просто так...".

Вас также могут заинтересовать новости: