Вийшов шостий епізод серіалу "І просто так..." / Скріншот

Онлайн вийшла 6 серія продовження "Сексу і міста" під назвою "І просто так...". Розповідаємо, чим здивували глядачів у новому епізоді. Увага! Нижче можуть бути спойлери.

"І просто так..." 6 серія: чим здивували глядачів у новому епізоді продовження "Сексу і міста"?

Несподівано Керрі Бредшоу переїжджає в передмістя Нью-Йорка в ультрасучасну квартиру. Але вона постійно відчуває, що це не її. Тому головна героїня продовження серіалу "Секс і місто" приймає вольове рішення продати це житло і повернутися в своє старе "гніздечко".

Читайте такожСиквел" Сексу у великому місті " став найкращим дебютом в історії HBOМіранда після сексу з Че постійно фантазує про неї, в чому зізнається Шарлотті. Остання шокована, але все-таки їм вдається уникнути великої сварки. Також Міранда нарешті усвідомлює, що у неї є проблеми з алкоголем.

Шарлотта "воює" зі своєю донькою Роуз, яка не сприймає себе як дівчинка. В результаті їй доводиться рахуватися з думкою дитини.

Містера Біга вирізали з фінальної серії "І просто так..."

Як повідомило видання Variety, Містер Біг (актор Кріс Нот, якого кілька жінок звинуватили у зґвалтуваннях) мав з'явитися у фінальному епізоді 3 лютого. За сюжетом, Керрі приїхала в Париж і хотіла на мосту розвіяти його прах, і тут вони возз'єдналися в цій фентезі-сцені. Але, за інформацією ЗМІ, творці серіалу вирішили вирізати цей фрагмент.

"І просто так..."6 серія онлайн: трейлер

Вас також можуть зацікавити новини: