Маргарет Тетчер грає Джилліан Андерсон \ скріншот з відео

Потоковий сервіс Netflix представив офіційний трейлер четвертого сезону серіалу" Корона", який розповідає про життя британської королівської сім'ї.

Читайте такожБританський серіал" Корона": Netflix представивши перший тизер з датою прем'єриСезон складатиметься з десяти серій і вийде 15 листопада. У новому сезоні події торкнуться період 1980-х в ньому з'являться принцеса Діана, яку зіграє Емма Коррін, і Маргарет Тетчер у виконанні Джилліан Андерсон. У ролику можна побачити нових персонажів сезону.

До своїх ролей повернуться Олівія Колман( Єлизавета II), Хелена Бонем Картер (принцеса Маргарет) - для них цей сезон стане останнім, а також Тобайс Мензіс (принц Філіп) і Джош О'Коннор (принц Чарльз).

П'ятий сезон повинен був стати останнім, але пізніше серіал продовжили на шостий, фінальний сезон, передає 112.ua.

Роль королеви Єлизавети II в п'ятій частині виконає Імельда Стонтон. Вона зіграє Єлизавету в XXI столітті. Також вже знайдено актрису на роль принцеси Маргарет в п'ятому сезоні. Австралійська актриса Елізабет Дебікі ("Нічний адміністратор"," Тенет") в п'ятому і шостому сезонах зіграє принцесу Діану. Зйомки п'ятого сезону почнуться влітку 2021 року, тому він вийде не раніше 2022 року. 

Новини по темі