Серіал припав до смаку не тільки жителям США і Великобританії \ скріншот з відео

Потоковий сервіс Apple TV + продовжив популярний серіал "Тед Лассо" на третій сезон ще до початку зйомок другого. Виробництво нових серій почнеться в Лондоні в січні 2021 року. 

Читайте такожСеріал "Виховані вовками" Рідлі Скотта продовжено на другий сезонСеріал припав до смаку не тільки жителям США і Великобританії, але відразу в 50 країнах світу, ставши абсолютним лідером серед комедій, повідомляє Deadline. Завдяки йому кількість передплатників Apple TV + зросла на 25%, а показники серіалу збільшилися на 600% до його фіналу.

Серіал з Джейсоном Судейкісом у головній ролі розповідає про тренера маленької футбольної команди з Канзасу, якого наймають, щоб тренувати англійський футбольний клуб. Головний герой не кращим чином знайомий з правилами, проте його оптимістичний настрій рятує становище.

Відео дня

Проект був натхненний одним з персонажів Судейкіса, в якого він перевтілився для NBC Sports в коротких відео кілька років тому. Сам Судейкіс виступає в якості одного з продюсерів. У серіалі також зіграли Джуно Темпл, Нік Мохаммед.

Новини по темі