Фільм "Я - Надія" номіновано на престижну премію / прес-служба 1+1

Воєнна драма "Я – Надія", знята телеканалом 2+2 під час повномасштабної війни, потрапила у шорт-лист національної кінопремії "Золота Дзиґа" в категорії "Найкращий серіал".

Нагадаємо, чотирисерійна воєнна драма "Я – Надія" заснована на реальних подіях. Це історія про працівників харківської швидкої допомоги, які у перші місяці війни, попри страх і втому, незважаючи на обстріли і бомбардування, рятували цивільних й військових міста. З 27 квітня серіал можна переглянути на міжнародній стримінговій платформі Netflix.

"Надзвичайно приємно, що перший наш серіал за час повномасштабної війни, історія про реальних людей та їхній героїзм була відзначена найпрестижнішою українською кінопремією. Безперечно, це заслуга всієї команди, наших партнерів – продакшену SFERA FILM, акторів та режисера Дениса Тарасова, які у грудні 2022 року першими наважилися знімати художній серіал в умовах воєнного стану, під час тривог, обстрілів і відключень світла", – коментує Сергій Карпенко, шоуранер проекту.

Відео дня
Команда проекту "Я - Надія" / прес-служба 1+1

Окрім драми "Я – Надія", за перемогу у цій категорії боротимуться серіали "Ukraine on Fire 2 (Україна у вогні 2)" та "Кава твого міста". 

Також у переліку фіналістів у різних категоріях є проекти, які транслювалися на телеканах групи 1+1 media і на платформі кіно та телебачення Київстар ТБ, чи прем‘єра яких планується незабаром, про що буде повідомлено окремо.

Вас також можуть зацікавити новини: