Промо до 3 сезону "Хлопаків" / фото Amazon Prime

Топ-10 серіалів червня: "Хлопаки", "Світ Дикого Заходу", "Академія Амбрелла" і "Паперовий будинок: Корея"

08:13, 01.06.2022
9 хв.

Червень 2022 року принесе глядачам быля "малих екранів" нові сезони відразу декількох популярних серіалів, серед яких "Хлопаки", "Світ Дикого Заходу", "Академія Амбрелла" і "Гострі картузи". Але буде і кілька новинок, включаючи супергеройську "Міс Марвел", південнокорейський ремейк "Паперового будинку" і комедію про Апокаліпсис "Улюблений дурень Бога". Детальніше читайте в огляді УНІАН.

УНІАН підготував добірку 10 найбільш очікуваних серіалів червня 2022 року, які допоможуть вам полегшити комендантську годину.

Хлопаки / The Boys (Amazon Prime, прем'єра 3 червня 2022 року, 3 сезон)

3 червня вийдуть відразу три епізоди нового сезону популярного антисупергеройского серіалу "Хлопаки", інші п'ять серій виходитимуть раз на тиждень.

Події серіалу, що успішно стартував в 2019 році, відбуваються в жорсткому альтернативному супергеройському всесвіті, де люди з надздібностями працюють на корпорацію Vought International, роблячи все заради шоу, а не порятунку людей. При цьому більшість супергероїв, найзнаменитіші з яких формують так звану Сімку, насправді дуже аморальні та жорстокі. Більшість супергероїв пародіюють найпопулярніших героїв коміксів: Хоумлендер – Супермена, Королева Мейв – Чудо-жінку, Солдатик – Капітана Америка, Підводний – Аквамена. Протистоїть їм група месників, які називають себе "Хлопаки".

Події третього сезону розгортатимуться через рік після другого. Хоумлендер все ще пригнічений, а М'ясник працює на уряд під керівництвом Хьюї. Але всіх їх не влаштовує такий стан речей, вони жадають помсти і нових зіткнень. Тому, коли Хлопаки дізнаються про нову таємничу антисупергеройську зброю, вони знову стикаються з Сімкою, починають війну і дізнаються легенду про першого супергероя – Солдатика.

До своїх ролей у третьому сезоні "Хлопаків" повернуться більшість акторів з перших двох сезонів, включаючи Карла Урбана (М'ясник), Джека Куейда (Хьюї), Ентоні Старра (Хоумлендер), Ерін Моріарті (Старлайт), Домінік Макелліготт (Королева Мейв), Лаза Алонсо (Молоко Матері), Чейса Кроуфорда (Підводний) та інших. Серед новачків сезону – зірка "Надприродного" Дженсен Еклз в ролі Солдатика.

Ритміка / Physical (Apple TV+,прем'єра 3 червня 2022 року, 2 сезон)

Події серіалу розгортаються на початку 80-х років в сонячному місті Сан-Дієго. У центрі сюжету – сором'язлива домогосподарка Шейла Рубін, яка все життя живе в тіні свого чоловіка, у всьому йому підкоряючись. Одного разу жінка відкриває для себе світ аеробіки, завдяки чому вона не тільки покращує свою форму, але і набуває впевненості в собі. І ось вона вже мчить на зустріч своїй мрії, всупереч обуренню чоловіка.

Головну роль в цьому серіалі в жанрі чорна комедія / драма виконує Роуз Бірн ("Люди Ікс: Перший клас", "Шпигунка", "Кролик Петрик").

Міс Марвел / Ms. Marvel (Disney+, прем'єра 8 червня 2022 року, 1 сезон)

Це вже сьомий телесеріал четвертої фази кіновсесвіту Marvel (після "ВандаВіжен", "Сокіл і Зимовий солдат", "Локі", "А що як...?", "Соколине око" і "Місячний лицар"), події якого відбуваються після фільму "Месники: Завершення".

У центрі сюжету серіалу – 16-річна пакистано-американська мусульманка Камала Хан з Джерсі-Сіті, яка просто фанатіє від Месників, особливо від Капітана Марвела. Одного разу вона отримує здатність використовувати космічну енергію і створювати будь-які конструкції зі своїх рук за допомогою магічного браслета, попутно намагаючись знайти своє місце в суспільстві.

Головну роль в серіалі виконує молода актриса Іман Веллані, для якої ця роль  фактично стала дебютною. Вже відомо, що вона повернеться до ролі Камали Хан в майбутньому супергеройському фільмі "Марвели" (The Marvels), який вийде в 2023 році та розповість про трьох героїнь коміксів видавництва Marvel Comics – Керол Денверс / Капітан Марвел, Камалу Хан / Міс Марвел і Моніку Рамбо (її ви вже могли бачити в серіалі "ВандаВіжен").

Перший епізод "Міс Марвел" вийде 8 червня, ще п'ять серій виходитимуть раз на тиждень.

Гострі картузи / Peaky Blinders ( Netflix,прем'єра 10 червня 2022 року, 6 сезон)

Як це не сумно, але до кінця добіг популярний британський кримінальний серіал про сім'ю Шелбі, яка спочатку поступово відвойовує своє місце в злочинному світі, а потім намагається повернутися до мирного життя, проте це виявляється не так просто.

Шість епізодів заключного сезону "Гострих картузів" вже вийшли на телеканалі BBC Two навесні 2022 року, проте тепер вони стануть доступні 10 червня передплатникам Netflix.

У шостому сезоні серіалу до своїх ролей повернулися Кілліан Мерфі, Пол Андерсон і Софі Рандл, а також Том Харді, Аня Тейлор-Джой і Сем Клафлін. Події розгортатимуться в 1933 році, коли для сім'ї Шелбі настали непрості часи.

Особисте / Intimacy(Netflix,прем'єра 10 червня 2022 року, 1 сезон)

Іспанський серіал "Особисте" розповість про чотирьох жінок, чиї життя зазнали серйозних випробувань після того, як було опубліковано компрометуюче відео сексуального характеру за участю висхідної зірки політики.

Всі вісім епізодів серіалу вийдуть одночасно.

Темні вітри / Dark Winds(AMC+, прем'єра 12 червня 2022 року, 1 сезон)

Цей шестисерійний психологічний трилер, заснований на популярній однойменній серії книг, розповість про пару поліцейських-індіанців навахо, які розслідують моторошні вбивства на південному заході США в 1970-х роках. Попутно вони зіштовхуються з примарами минулого і переосмислюють духовні традиції своїх предків.

Перші два епізоди вийдуть 12 червня, інші чотири будуть виходити щотижня.

Улюблений дурен Бога / God's Favorite Idiot (Netflix, прем'єра 15 червня 2022 року, 1 сезон)

Після того як головного героя серіалу Кларка вразила блискавка від дуже незвичайного ангельського хмари, він раптом отримав здатність світитися. Його колеги, серед яких і його дівчина Емілі, вважають, що це якось пов'язано з Богом. Їх побоювання підтверджуються, коли ангел говорить Кларку, що він посланник Бога і повинен запобігти Апокаліпсису.

Творцем і виконавцем головної ролі в цій незвичайній комедії є комік Бен Фальконе. Він відомий в першу чергу як актор, але також зняв у співавторстві чимало фільмів за участю своєї дружини Меліси МакКарті ("Теммі", "Душа компанії", "Суперінтеллект"). В "Улюбленому дурні Бога" актриса зіграла головну жіночу роль.

Перший сезон серіалу складатиметься з 16 епізодів, перші вісім з яких вийдуть 15 червня.

Академія Амбрелла / The Umbrella Academy (Netflix, прем'єра 22 червня 2022 року, 3 сезон)

В третьому сезоні популярного серіалу, знятого на основі коміксів авторства вокаліста групи My Chemical Romance Джерарда Уея, герої зіткнутися з командою супергероїв-"горобців" – у фіналі другого сезону з'ясувалося, що в новій реальності Реджинальд Харгрівз усиновив інших дітей і замість "Академії Амбрелла" заснував "Академію Сперроу".

Головні ролі в серіалі виконують Елліот Пейдж (Ваня Харгрівз / Віктор Харгрівз / Номер сім / Біла скрипка), Том Хоппер (Лютер Харгрівз / Номер Один / Космобой), Девід Кастанеда (Дієго Харгрівз / Номер Два / Кракен), Еммі Рейвер-Лампман (Еллісон Харгрівз / Номер Три / Чутка), Роберт Шиен (Клаус Харгрівз / Номер чотири / Сеанс), Джастін Х. Мін (Бен Харгрівз / Номер шість / Жах / Номер два) і Ейдан Галлахер (Номер П'ять).

Відзначимо, в новому сезоні глядачі побачать "дебют" актора Еліота Пейджа, виконуючого одну з головних ролей в серіалі. Нагадаємо, з моменту виходу другого сезону актриса Еллен Пейдж завершила трансгендерний перехід, остаточно ставши чоловіком. Творці серіалу врахували цей нюанс і вписали його в третій сезон серіалу.

Всі 10 епізодів 3 сезону серіалу вийдуть одночасно 22 червня.

Паперовий будинок: Корея / Money Heist : Korea Joint Economic Area(Netflix, прем'єра 24 червня 2022 року, 1 сезон)

Південнокорейський ремейк популярного іспанського серіалу збереже його основну концепцію, включно з прізвиськами головних героїв і їхніми ролями, проте перенесе події шоу на Корейський півострів.

Серіал зібрав вельми іменитий акторський склад, включаючи зірку "Олдбоя" Ю Чжі Те, Пак Хе Су з "Гри в кальмара", Кім Юнджин з "Залишитися в живих" і ще безліч відомих серед фанатів південнокорейського кіно акторів і актрис.

Перший сезон серіалу складатиметься з 12 епізодів. Всі вони вийдуть одночасно.

Світ Дикого Заходу / Westworld ( HBO, прем'єра 26 червня 2022 року, 4 сезон)

Американський науково-фантастичний серіал-вестерн "Світ Дикого Заходу" був створений для телеканалу HBO подружжям Лізою Джой і Джонатаном Ноланом (так-так, це молодший брат Крістофера Нолана, який написав сценарії до кількох його фільмів) і дебютував в 2016 році.

Спочатку події серіалу розгорталися у вигаданому футуристичному парку розваг "Світ Дикого Заходу", населеному андроїдами. Парк за чималі гроші обслуговував високопоставлених і багатих гостей, які могли займатися тут чим завгодно, не побоюючись відплати з боку роботів. Однак надалі події вийшли за його межі.

Подробиці нового сезону серіалу тримаються в секреті, проте судячи з трейлеру, події розгортатимуться в антиутопічній версії Нью-Йорка, а до своїх ролей повернуться Еван Рейчел Вуд, Тенді Ньютон, Ед Харріс, Джеффрі Райт, Тесса Томпсон, Люк Хемсворт, Аарон Пол і Анжела Сарафян.

Четвертий сезон складатиметься з восьми епізодів – по одному на тиждень.

***

Також рекомендуємо вам ознайомитися з добіркою найкращих серіалів травня 2022 року.

Марина Григоренко

Новини партнерів
завантаження...
Ми використовуємо cookies
Погоджуюся