Кращі мелодрами, які змусять вас плакати / скріншот

У житті кожної людини настає момент, коли їй хочеться посумувати. Романтичні мелодрами - найкращі ліки. Вони допоможуть виплакатися і наштовхнуть на роздуми про любов. Які мелодрами, що розривають душу, варто подивитися - читайте нижче.

"До зустрічі з тобою" 

Фільм з Емілією Кларк і Семом Клафліном вийшов в 2016 році. Історія про веселу і дуже життєрадісну дівчину, яка зустрічає того, хто втратив сенс свого життя, змусить вас ридати. 

Цей фільм навчить вас цінувати життя і вірити в любов. Готуйте хусточки і будьте готові до того, що фінал вас сильно здивує. "До зустрічі з тобою" вважається однією з найкращих мелодрам останніх років.

"Будинок біля озера" 

Фільм 2006 року, в якому знялися Кіану Рівз і Сандра Баллок, розповідає про дівчину, яка вирішила спалити мости і залишити в минулому свого бойфренда, а також втратити будинок біля озера. Вона захотіла переїхати і залишає прощальний лист. 

Однак головна героїня навіть не підозрює, що на неї чекає. Фантастична історія кохання здивує вас і точно змусити плакати. Мало хто здогадається, чим все закінчиться.

"Щоденник пам'яті"

Фільм 2004 вважається однією з найбільш легендарних мелодрам. У ньому знялися Райан Гослінг і Рейчел МакАдамс. Історія про двох закоханих, які дуже хочуть бути разом, проте не все трапляється так, як вони планували.

Мелодрама може "пробити" на сльозу навіть найчерствішого глядача. Фанати Гослінга вважають, що цей фільм здатний розбити серце. 

"P. S. Я люблю тебе"

Мелодрама 2007 року розповість про подружжя, яке мріяло прожити все життя разом. Однак доля розпорядилася інакше. Чоловік, якого зіграв Джерард Батлер, помирає.

Вбита горем дружина залишається на самоті. Однак навіть після смерті чоловіка вона отримує нагадування про те, як сильно він її кохав. Ця історія доводить, що справжні почуття існують.

"Клятва"

Мелодрама 2012 року розповість про чоловіка, який ледь не втратив свою дружину в жахливій катастрофі. Його кохана повертається до звичайного життя, проте вона зовсім нічого не пам'ятає.

Сумна історія, головні ролі в якій зіграли Ченінг Татум і Рейчел МакАдамс, вразить своєю нетиповістю. Найчастіше у фільмах показують страждання жінок, а ця кінокартина розповість про те, що переживає чоловік, серце якого рветься на шматки.

Нагадаємо, раніше УНІАН розповідав про новий фільм, в якому знялася Джей Ло. Актриса зіграла кілера і люблячу матір, незвичайна історія вразила фанів.

Вас також можуть зацікавити новини: