Прем'єра фільму "Мати" відбудеться вже 12 травня / фото instagram.com/jlo

Співачка та актриса Дженніфер Лопес знялася у новому фільмі, який створив стрімінговий сервіс Netflix. Зірка перевтілилася у кілера, якій доводиться боротися зі злом.

Прем'єра фільму "Мати" відбудеться вже 12 травня. Окрім Джей Ло, головні ролі у кінокартині зіграли Джозеф Файнз, Люсі Паєс, Омарі Гардвік, Пол Рейсі й Гаель Гарсія Берналь. Трейлер до нового фільму вже з'явився на YouTube-каналах Netflix.

Відомо, що роботу над фільмом "Мати" розпочали ще у 2020 році / скриншот

"У помсти обличчя матері. Смертоносна кілерка припиняє багаторічне переховування в лісах Аляски для порятунку доньки, яку любила на відстані. Дивіться фільм "Мати" у цей День матері", - йдеться в описі до трейлеру.

Сама актриса вже показала постер до нового фільму. Шанувальники вітають Джей Ло з новою роботою та пишуть, що актриса вдало перевтілилася на кілера з непростою долею.

Джей Ло знялася у новому фільмі від Netflix / скриншот

Відомо, що роботу над фільмом "Мати" розпочали ще у 2020 році. У 2021 році сервіс Netflix розпочав зйомки, проте згодом їх довелося відкласти. Плани змінила пандемія коронавірусу. 

Фільм "Мати" з Джей Ло - трейлер

Реакція коментаторів

Користувачі мережі прийшли у захват. У коментарях до трейлеру вони пишуть:

  • "Дженніфер Лопес - драматична актриса, яку я дуже хотів побачити знову! Я б хотів, щоб вона обирала менше романтичних комедій і більше таких фільмів!"
  • "Блін, я не можу пригадати, коли востаннє бачив Джей Ло у бойовику, подібному до цього. Дуже рідко можна побачити, і це насправді має дуже гарний вигляд. Обов’язково подивлюся"
  • "Ось у таких фільмах я люблю дивитися Дженніфер у головній ролі!! Дуже чекаю на перегляд цього фільму!! Її характер такий зухвалий... Не можу дочекатися".

Нагадаємо, раніше стало відомо, що Netflix дав "зелене світло" анімаційному спінофу серіалу "Дивні дива".

Вас також можуть зацікавити новини: