Гвен Стефані - 52 / instagram.com/gwenstefani

Сьогодні, 3 жовтня, американська співачка Гвен Стефані відзначає свій день народження.

Стефані - солістка і співзасновник музичного гурту No Doubt (з 1986 року), виконавиця і один з авторів таких відомих синглів як Just a Girl, Don't Speak та інші. У 2004 році почала сольну кар'єру з альбомом Love. Angel. Music. Baby., який мав комерційний успіх. Пісня з цього альбому - Hollaback Girl, досягла першого місця в чарті Billboard Hot 100 і стала першою в США, проданої на iTunes в мільйон копій. Її третій сольний альбом This Is What The Truth Feels Like (2016) зайняв перше місце в чарті Billboard 200. Включаючи свої роботи з No Doubt, Стефані продала понад 30 мільйонів копій альбомів по всьому світу.

Також вона є володаркою трьох премій Греммі. В якості сольного виконавця отримала нагороду American Music Awards, Brit Awards, World Music Awards і дві Billboard Music Awards. Журнал Billboard назвав Стефані 54-м найуспішнішим артистом і 37-м найуспішнішим артистом Hot 100 десятиліття. Телеканал VH1 поставив її на 13-е місце в списку "100 найбільших жінок в музиці" 2012 року.

Читайте такожNetflix запустив українську версію сайтуЩо стосується особистого життя, то в 2002-2016 роках Гвен була одружена з музикантом Гевіном Россдейлом. У колишнього подружжя три сини: Кінгстон Джеймс МакГрегор Россдейл, Зума Неста Рок Россдейл і Аполло Боуї Флінн Россдейл. З 2015 року зустрічалася з кантрі-співаком Блейком Шелтоном. У липні 2021 року пара одружилася на ранчо співака.

Don't Speak

What You Waiting For?

Rich Girl

Let Me Reintroduce Myself

Used To Love You

Baby Don't Lie

Вас також можуть зацікавити новини: