У прифронтових зонах музичні виступи під назвою "Все буде Україна" для українських захисників дали молоді артисти, які з’їхались з різних куточків України. Ними стали учасники останнього сезону "Голосу країни": Марта Ліпчей, Максим Бородін, Анна Кіндзерська, гурти Spiv Brativ та 2tones. А обʼєднав цих талановитих виконавців в серії музичних виступів для ЗСУ їхній ініціатор, народний тренер "Голосу країни" Андрій Мацола. Він же вперше спробував себе в ролі ведучого. Говорить, що завдяки підтримці залу цей дебют став для нього успішним.

Відео дня

"Під час війни неймовірно важливо підтримувати наших героїв, адже навіть для найсміливіших воїнів потрібний перепочинок. І нашими концертами ми хочемо подарувати його. А також продемонструвати, що сьогодні вся Україна разом з ними", - прокоментував Андрій Мацола. 

Андрій Мацола

Виконавці співали для військових як авторські пісні, так і улюблені українські та світові хіти. Не стала виключенням і класика – народні пісні, які військові в унісон підтримували разом із співаками. Артистам довелось прилаштуватись до польових умов виступів. Локації були різними: від бомбосховища до звичайної зеленої галявини. 

Марта Ліпчей неймовірно хвилювалась, адже співала для військових вперше. Попри переживання, співачка обрала важливу місію для себе на цих концертах. 

"Я це роблю, аби підтримати дух наших захисників. Аби дати їм емоцію та любов. Під час усіх наших виступів я транслюю любов, яка йде від кожної жінки до наших воїнів", - підкреслила виконавиця. 

Марта Ліпчей

А от квартет Spiv Brativ має у своєму музичному арсеналі багато авторських пісень, присвячених воєнній тематиці. Чотири брати вже неодноразово співали для українських захисників і знають, що вони бажають почути. Додають: "Ще починаючи з 2014 року ми виступали в зоні АТО. А коли почалося вторгнення – ми дуже активно підтримуємо Збройні Сили України".

Квартет Spiv Brativ

Від початку повномасштабного вторгнення російських військ в Україну, Андрій Мацола щодня робить від себе все залежне, аби пришвидшити перемогу України. Народний тренер закуповує та передає спорядження, зброю, транспорт на фронт для наших військових, а також займається питанням забезпечення житлом тих українців, які втратили свій дім через війну.

Результати спільної роботи великої команди музичної ініціативи "Все буде Україна" телеглядачі зможуть побачити вже в суботу, 20 серпня, о 20:40 на телеканалі "2+2".