Макс Барських розчулив до сліз піснею-присвятою 'Мамо, не плач' (відео)

Кожен із попередніх синглів Макса Барських, а саме "Буде весна", "DFWU", "Чекай мене", "Україна" чи "Римую" - відображають різну палітру почуттів, характерних майже кожному українцю за минулий рік: від повного усвідомлення трагедії й емоційної прірви до абсолютного єднання та віри в перемогу.

Цього ж разу Барських звертається до матерів словами "Мамо, не плач, я повернусь. Все буде добре, я вірю чомусь. Мамо, чекай, і передай всім, не віддамо ми нікому наш дім...", підкреслюючи силу духу, міць та незламність українських військових попри жорстокі випробування на фронті.

"Війна виходить на новий рівень у той час, як Україна вже рік живе в жорстокому протистоянні ворогові. Саме зараз мені вкотре хотілося б звернутися до кожного українця зі словами підтримки. Попри психологічну втому та звикання до постійних повітряних тривог й ракетних обстрілів, ми повинні зібратися з силами, тримаючи психологічну оборону з вірою в наших захисників. Дуже сподіваюся, що ця пісня допоможе слухачам в складний час і надасть сили не падати духом. Бо я щиро вірю в нашу перемогу й те, що весна вже близько", - коментує прем’єру Барських.

Реакція мережі на нову пісню Макса Барських

  • "Хай всі діточки повернуться додому"
  • "До мурах"
  • "Які зворушливі слова, просто до сліз"
  • "Просто мед для вух. Чудово"
  • "Обожнюю цей голос"

Раніше УНІАН назвав 10 щемливих пісень, написаних під час повномасштабної війни, від яких рветься серце.

Вас також можуть зацікавити новини: