Віталій Козловстький / кадр з кліпу "Рубіж"

Український співак-захисник Віталій Козловський, який нещодавно повідомив звістку про своє одруження, презентував кліп до нової пісні під назвою "Рубіж". Це перша відеоробота, яку він випустив під час війни та навіть наважився показати у ній свою вагітну дружину. 

Сьогодні, 22 березня, Віталій вразив зворушливим кліпом, а назва його "Рубіж" є символічною, оскільки уособлює собою і межу між цивільним та військовим життям, і зміни в особистому житті Віталія. До речі, на відео він перетворюється з молодого чоловіка у людину похилого віку. 

"Якщо в цивільному житті ти живеш планами, періодами, очікуваннями, спогадами, то на війні твоє життя - це секунди. Ти не знаєш, чи настане завтра і саме це відчуття робить безцінною кожну мить", - зазначив співак в описі під кліпом. 

Та найцікавіше - це останні кадри, на яких можна побачити округлий животик дружини Козловського. Щоправда обличчя обраниці виконавець так і не показав, хоч подейкують, що це його піарниця Юлія Бакуменко. 

Сам же Віталій опублікував цей кадр в Instagram і підписав так:

"При надії. Мій сенс. Стимул. Любов. Єдине, що війна не може в нас забрати - це віра, любов до рідних, бажання жити і продовжувати свій рід".

Скріншот посту Віталія Козловського 

До речі, за словами Віталія, ця пісня символічно потрапила до нього минулого літа, в ті дні, коли він вже був мобілізований. Козловський записав її за день до поїздки на Донбас, де служив в артилерії. Проте зараз, коли його перевели служити до Києва, з'явилася можливість відзняти цей кліп, який вже встигли оцінити шанувальники. 

Реакція слухачів

Під новим відео співака вже є чимало коментарів. Багато хто бажає Віталію щастя та радіє його змінам у особистому житті. 

  • "Віталію, бережіть себе і молоду дружиноньку, яка при надії! Пісня дуже гарна, прямо у серденько!"
  • "Мої вітання, щоб Ваше кохання було вічне!"
  • "І в кінці животик вашої вагітної дружини! Гарних пологів! Здоров‘я та гарної долі вашій дитиночці"
  • "Неймовірно, проникливо та до сліз. Щастя вашій родині".

Нагадаємо, раніше гурт "Океан Ельзи" довів до сліз новою піснею-відповіддю, коли закінчиться війна.

Вас також можуть зацікавити новини: