Фото ua.depositphotos.com

"Чому ти досі одна?", "Така гарна та розумна, а чоловіка нема поруч" - якщо ви чуєте ці фрази від родичів чи знайомих і вважаєте, що вам просто не щастить у коханні, то помиляєтеся. Потрібно знати причини, чому так відбувається. Нижче спеціалісти назвали головні з них. 

1. Завищені очікування

Ви можете довго шукати ідеального принца і просто не помічати чоловіків, які поряд. Якщо для вас всі не такі, вам легко по одному лише погляду чи слово дати оцінку "не підходить", то це означає, що ваші очікування занадто високі. Та поки ви не опустите планку - нічого не вийде. 

2. Страх знову пережити біль 

Якщо у вас був неприємний досвід, де стосунки приносили лише біль, розчарування та сльози, то тепер ви можете боятися повторення такої ситуації. Але поки ви не навчитесь довіряти чоловікам - нічого не зміниться. Краще поговоріть з партнером відверто про свої переживання та не блокуйте розвиток нових стосунків. 

Відео дня

3. Безініціативність

Шанси знайти бажане, не проявлячи жодної активності, завжди мінімальні. Не варто боятися першою робити крок назустріч. Отримати відмову - це не найстрашніше, що може трапитися у житті. Тому дійте! Якщо чоловік вам цікавий, то не бійтеся хоча б натякнути на свою симпатію.

4. Низька самооцінка

Якщо ви постійно знецінюєте себе і вважаєте, що не варті кохання та щастя - це ніколи не закінчиться хеппі-ендом. Ваші негативні думки про себе підривають основу здорових стосунків. Вчиться приймати себе та правильно позіціонувати перед чоловіком. 

5. Самозакоханість

Трапляється й інша крайність - самозакоханість. Такі жінки не бажають реально дивитися на речі та вважають, що земля має обертатися навколо них. Проте поки ви не навчитесь проявляти гнучкість та готовність домовлятися - нічого не вийде. Кохання - це не безперервне щастя та гармонія, а це також вміння піти один одному назустріч. 

Вас також можуть зацікавити новини: