Фото ua.depositphotos.com

У щасливих стосунках партнери можуть говорити про що завгодно між собою. Вони разом готові долати труднощі чи радіти успіхам, плакати від горя чи підтримувати одне одного в важливих справах. 

Тому експерти назвали фрази, які говорять пари, у яких дійсно гармонія та розуміння навіть під час конфліктів. Перевірте, чи промовляєте ви їх своїй коханій людині. 

"Ось що я відчуваю"

Ця фраза наголошує на емоціях, які важливі для вашої другої половинки. Говоріть її частіше, аби одразу з'ясувати все, що хвилює. 

Відео дня

"Мені потрібно заспокоїтися"

Якщо відчуваєте піковий момент у спілкуванні чи у нервовій ситуації - обов'язково кажіть цю фразу. Кожен у парі має знати, коли та як можна допомогти заспокоїтись коханій людині. Ця фраза зазвичай також означає, що варто підтримати парнера. 

"Мені шкода"

Вибачення показують, що кожен здатний визнати свою неправоту та взяти на себе відповідальність. Якщо у вашій парі слова вибачення - це не рідкість, то це гарний знак. 

"Давай зробимо паузу"

Якщо ви так можете сказати під час якихось непорозумінь - ви молодці. Здоровий конфлікт можна зупиняти, аби не наговорити зайвого. Не бійтеся говорити про це. 

"Я згоден/згодна"

Якщо ви чуєте цю фразу - це означає лише те, що ви досягли компромісу чи почули думку одне одного і тепер на одній хвилі. 

"Я ціную тебе"

Слова подяки завжди звучать прекрасно, особливо, якщо ви говорите їх вголос та підкреслюєте ті ознаки, які для вас цінні. Це є запорукою довгих та щасливих стосунків. 

Вас також можуть зацікавити новини: