Ці питання точно не варто задавати вдові / фото ua.depositphotos.com

Втрата коханого чоловіка - великий удар. Жінкам-вдовам доводиться не тільки переживати біль втрати. Їх атакують нетактовними питаннями.

На Reddit з'явилася історія від вдови, яка розповіла, як сильно їй заважає жити людська цікавість. Ця розповідь, як відзначили в мережі, чудово демонструє важливість дотримання такту.

"Бути вдовою - відстій. Очевидно, що втрачати того, кого любиш усім серцем - відстійно. Його забрали без дозволу. Очевидно, що після цього рухатися далі - відстійно. Це схоже на зраду стосовно чоловіка, але єдиний вихід - бути самотньою та нещасною до кінця життя", - зізналася жінка.

Відео дня

Вона зазначила, що є ще найгіршим в усій цій ситуації. За словами жінки, за п'ять років після втрати чоловіка вона знайшла нове кохання. Але нині їй доводиться чути абсурдні і жахливі питання.

"Що справді відстій, це те, що якщо якимось дивом вам вдасться знайти когось, хто насправді змушує сонце знову світити, когось, хто може вивести вас із цього темного місця, вам завжди доведеться відповідати на запитання. "З ким би ти хотіла бути?", "Коли ти помреш, з ким ти хочеш бути на небесах?", "Ти хочеш, щоб він все ще був тут?" - розповіла вдова.

Однак найжахливішим питанням для неї було запитання від нового обранця. Він вразив її своєю жорстокістю.

"І найгірше: "Якби ти могла повернути його замість мене, ти б погодилася?". Ці питання несправедливі і жорстокі. Не змушуйте мене обирати. Я ніколи не хотіла обирати", - зазначила жінка.

Реакція мережі

Користувачі підтримали і похвалили жінку, яка зважилася поділитися особистою історією. Вони радять їй "посилати" усіх, хто сміє ставити такі питання. Багатьох також обурило, що новий обранець жінки дозволяє собі так з неї знущатися. Користувачі пишуть:

  • "Це дуже нечутливо. Я гадки не маю, чому хтось може подумати, що це нормально"
  • "Навіщо вам зустрічатися з кимось, хто вважає нормальним ставити такі питання вдові? У найкращому випадку, він жахливо невпевнений у собі, а у найгіршому - не поважає ані вас, ані ваші почуття, ані ваші минулі відносини"
  • "Деякі питання не заслуговують на відповіді! Тож не відповідайте їм".

Нагадаємо, раніше в мережі з'явилася неймовірна історія кохання. Дружина врятувала чоловіка від падіння на саме дно і він вразив усіх своїм зізнанням.

Вас також можуть зацікавити новини: