Жінка звалила на себе всі турботи і врятувала шлюб / фото ua.depositphotos.com

Користувачів Reddit приємно здивувала історія, якою поділився чоловік. Він розповів, що дружина врятувала його від падіння на саме дно. Нині чоловік їй відплатив - він визнав, що не впорався б без її підтримки.

Так, коли чоловіку було 18 років, його посадили у в'язницю за напад і зберігання вогнепальної зброї. Тоді він зустрічався з дівчиною, яка була від нього вагітна. Чоловік пропустив народження сина, але бачився з малюком. Його обраниця приносила дитину на побачення у в'язницю.

Батько чоловіка теж сидить за решіткою, а його мати просто махнула на все рукою. Крім коханої жінки і дитини у нього нікого немає. Коли чоловік вийшов з в'язниці, вони одружилися. У них не було грошей на окреме житло, а тому жінка попросила своїх батьків, щоб вони їх прихистили. Ті погодилися.

Відео дня

Жінка взяла на себе усі фінансові клопоти. Вона працювала, поки її чоловік сидів вдома з дитиною. Звичайно, чоловіку це не дуже подобалося. Однак його дружина наполягала, щоб він не одразу шукав роботу і провів час вдома, зі своєю дитиною.

За три роки чоловік усе ж пішов на роботу. Йому вдалося знайти гарну посаду з високою зарплатою. У перший же місяць він зрозумів, як багато дружина для нього робила. Нині чоловік впевнено стоїть на ногах, він зумів заробити гроші на житло, а його дружина чекає на другу дитину. Вони вже переїхали у власну квартиру і неймовірно щасливі. За словами чоловіка, він дуже цінує все те, що для нього зробила дружина. 

"Без неї все було б інакше. Я б все ще намагався бути тим, ким я намагався бути 5 років тому, займаючись повним л*йном", - зазначив чоловік.

Тепер він не хоче знову "облажатися", адже навіть знайомі кажуть, що йому дуже пощастило. Чоловік пишається дружиною і тим, як вона його врятувала від найгіршого.

Реакція мережі

Історія про те, як любляча жінка боролася за щастя і не дозволила своєму чоловікові зробити нові помилки, вразила мережу. Багато хто здивований, що автор зумів визнати, що він міг дуже сумно закінчити. Коментатори пишуть:

  • "Будь ласка, продовжуйте бути найкращим чоловіком для своєї дружини та дітей. Дякуйте свою дружину, Любіть її і плекайте, вічно"
  • "Ваша дружина, безумовно, заслуговує на похвалу. Але і ви заслуговуєте на похвалу, адже змінилися заради неї"
  • "Фантастика! Не зходьте з правильного шляху. У тебе дуже гарна дружина. Вона розуміє, що таке кохання".

Нагадаємо раніше в мережі назвали 5 правил життя, які потрібно всім засвоїти до 30 років.

Вас також можуть зацікавити новини: