1+1 media долучилася до міжнародної конференції Content Budapest

З 27 по 29 червня в Будапешті, Угорщина, відбувся впливовий для телевізійної індустрії захід – міжнародна конференція та ринок контенту Content Budapest. Це масштабна індустріальна подія, яка привнесла свіжий погляд на ринок контенту Центральної та Східної Європи, обʼєднавши більше 100 компаній у комунікації з міжнародними партнерами. Її організатором є відоме в усьому світі ЗМІ про медіа та контент С21 Media, яке є справжнім професійним хабом для міжнародної B2B спільноти.

1+1 media також відвідала захід, а спікери від компанії – Володимир Завадюк та Іван Букрєєв – поділилися власним досвідом та думками щодо майбутнього телебачення та медіаконтенту загалом.

Зокрема, Володимир Завадюк, керівник департаменту виробництва Великих розважальних шоу 1+1 media та продюсер Big Brave Events, у своїй промові в межах панелі, присвяченої форматним телешоу, розповів про індустрію Big Show в Україні, яка, попри виклики війни, продовжує розвиватися в тому числі завдяки міжнародним колаборація; бум документальних проєктів, новинних програм, серіалів; спеціальний сезон "Голосу країни" як приклад першої міжнародної співпраці для компанії в жанрі Big Entertainment; нові амбітні проєкти команди Big Brave Events.

Відео дня
1+1 media долучилася до міжнародної конференції Content Budapest

Також у межах заходу відбулась панельна дискусія, присвячена документальним проєктам ініціативи Ukraine Content Club, яку підтримали провідні українські медіакомпанії 1+1 media, FILM.UA Group, Starlight Media та Суспільне Мовлення. Учасником важливого обговорення став Іван Букрєєв, керівник департаменту управління контентом 1+1 media. Команда UCC провела плідну роботу з залучення  європейських партнерів до участі в українських художніх та документальних проєктах.

"1+1 media з честю долучилась до конференції, яка об'єднала компанії з Центральної та Східної Європи та створила новий погляд на ринок. Для нас важливо представляти Україну на таких визначних міжнародних подіях, особливо в умовах повномасштабної війни. Крім цього, рівень відповідальності медіа перед суспільством є вкрай високим, як і важливість розповідати актуальні історії, свідками яких ми є. Дякуємо спільноті UCC за ініціативу та організацію заходу з боку української медіаспільноти", – прокоментували в 1+1 media.