Євробачення 2024 пройде в Мальме / ua.depositphotos.com

У травні в шведському місті Мальме пройде наймасштабніший пісенний конкурс Євробачення-2024. Країни-учасники вже називають своїх представників, тому букмекери регулярно оновлюють прогнози.

На першому місці, як і раніше, залишилася Україна (18%). Саме Alyona Alyona і Jerry Heil букмекери прогнозують перемогу.

На другому місці розташувалася Італія, яку представлятиме Angelina Mango з піснею "La noia". Закриває трійку лідерів Хорватія, чий представник поки невідомий.

Відео дня

Крім того, на четверту позицію букмекери поставили Швецію, а на п'яте - Бельгію. До слова, Бельгію представлятиме співак Mustii з треком "Before the Party's Over".

Ставки букмекерів / скріншот

Нагадаємо, раніше головним конкурентом України на Євробаченні-2024 був співак Оллі Олександр з Великої Британії, проте зараз його посунули в списку лідерів на шосте місце.

Також букмекери назвали головних лузерів на конкурсі. Згідно зі ставками, найменше шансів на перемогу у Бельгії, Нідерландів, Сербії, Латвії, Данії, Португалії, Молдови, Сан-Марино і ряду інших країн.

Вас також можуть зацікавити новини: