На "холостячку" чекають перші розчарування на шоу / фото СТБ

У п'ятницю, 24 вересня, о 19:00 минув другий випуск найромантичнішого шоу "Холостячка-2".

У цьому випуску у "холостячки" Злати Огнєвіч з'явилася можливість ближче познайомитися з претендентами на її серце. Але дівчину спіткали й розчарування.

Читайте такожВідомий український ведучий розповів, як його не взяли в шоу "Холостячка" (відео)

Відео дня

Перше побачення на шоу "Холостячка-2"

Перше побачення у другому випуску у Злати було з Дмитром, якому вона не дала троянду минулого разу. Вони стрибнули з парашутом. "Ось це кайф! Заради цього варто жити", - поділилася "холостячка" своїми відчуттями після стрибка.

Пізніше на Огнєвіч чекало фаєр-шоу, організоване Дімою, і романтична вечеря. "Я купалася в турботі, в любові, в екстрімі", - охарактеризувала Злата побачення з Дмитром.

Побачення Злати з Дмитром / фото instagram.com/holostyakstb

Потім у Злати була фотосесія разом з Ромою в басейні, встеленому пелюстками троянд. "Мені ця ідея здалася прекрасною. Що може бути красивіше, ніж ця хмара з троянд?" - сказала "холостячка".  

фото instagram.com/holostyakstb

Пізніше на Огнєвіч чекало розчарування: Богдан розповів, як поводився в минулих стосунках. Він навіть лаявся матами під час розмови з "холостячкою". За результатами побачення з трьома чоловіками розу отримав Рома.

У Злати пізніше було знову групове побачення з чоловіками, які викликають у неї сумніви. Олександр запевнив, що у нього найтепліші та найщиріші почуття до "холостячки". Під час спілкування із Сашею Огневич розповіла, що їй написала якась дівчина, щоб вона остерігалася на проекті "людину з держструктури". 

Хто покинув шоу "Холостячка-2" у другому випуску від 24.09.2021

Так, Злата дізналася, що Ігор брав участь в інших телешоу, через що вона засумнівалася в щирості його намірів. Пізніше учасник шокував Огнєвіч і сказав, що покидає проект. "Я йду з проекту, але, на жаль, не з тими емоціями, по які прийшов", — сказав Ігор.

Ігор Присяжнюк покинув шоу "Холостячка-2" / фото instagram.com/holostyak_stbua

На церемонії троянд шоу "Холостячка" залишив Женя. Злата вважає хлопця безініціативним. "Сумно, не очікував такого повороту", - сказав Євген.

Женя пішов з проекту "Холостячка" / фото instagram.com/holostyak_stbua

Хто залишився в шоу "Холостячка-2" після другого випуску від 24.09.2021

Хто залишився в шоу "Холостячка-2" / фото instagram.com/holostyak_stbua