Алекс Топольський / фото instagram.com/alexander_topolsky

У мережі показали тизер четвертого випуску 12 сезону шоу "Холостяк", головним героєм якого є Алекс Топольський. Відеоролик заінтригував глядачів шоу, бо там показано, як одна з найяскравіших учасниць на ім'я Марина влаштовує "спекотне" побачення для "холостяка".

У новому епізоді дівчина запросить Топольського в готельний номер, де вони зможуть розслабитися біля каміну. Звичайно, не обійдеться і без міцних напоїв. Алекс і Марина не зможуть стримати своїх емоцій і покажуть їх на камеру.

Так, на проекті відбудеться перший справжній поцілунок. Але це ще не вся інтрига майбутнього вечора. У тизері також натякнули, що "холостяк" може залишити всіх дівчат без троянд. Невже проект закінчиться після пристрасного вечора з Мариною?

Нагадаємо, Топольський дарує троянди тим дівчатам, які, на його думку, повинні залишитися в проекті, інші його залишають. 

Холостяк-12: поцілунки на проекті

У третьому випуску шоу Алекс сходив на побачення з Олександрою Мудрою. Вони побували в його рідному місті - Львові. Завершення вечора було не менш приємним. Топольський показав Саші, як цілуються морські котики.

Ймовірно, він хотів більшого, проте учасниця вирішила не квапити події. Їхній поцілунок в народі вважають дитячим.

Вас також можуть зацікавити новини: