Алекс Топольський - новий "холостяк" / фото instagram.com/holostyachkastb

Названо дату довгоочікуваної прем'єри найромантичнішого шоу країни "Холостяк". Героєм нового сезону став 32-річний Алекс Топольський.

Так, перший випуск "Холостяка" у 2022 році глядачі побачать 4 березня о 19:00 на СТБ. Про це повідомили у прес-службі каналу.

Традиційно знайомство "холостяка" з учасницями відбудеться у форматі першої вечірки. Проте не обійдеться без сюрпризів та навіть нових правил, які встановлюватиме сам Алекс. 

Відео дня

Читайте такожНовий "холостяк" розповів, яку дівчину він шукає

Що відомо про нового "холостяка"

Алекс Топольський побудував успішний бізнес в Америці, але народився і виріс у Львові. Йому довелося змити кілька міст і видів діяльності. Зараз "холостяк" живе в Маямі та займається нерухомістю.

"Мені важливо, щоб у парі були спільні цінності та збігалися погляди на життя. Я шукаю ту дівчину, у стосунках з якою в нас будуть щирі емоції, тепло і справжнє кохання. І я переконаний, що зустріну її саме в Україні", - розповідає Алекс.

Як повідомляв УНІАН, зйомки шоу "Холостяк" вже завершилися. Ведучий - Григорій Решетник.

У мережі розгорілися палкі дискусії з приводу зовнішності Алекса Топольського: одним вона подобається, інші ж її критикують. УНІАН зібрав найгарячіші фото нового "холостяка".