Холостяк-12 Алекс Топольський / фото instagram.com/holostyakstb/

4 листопада на телеканалі СТБ показали другий випуск 12 сезону шоу "Холостяк" з Алексом Топольським. Хто залишив проект на старті - читайте в матеріалі УНІАН.

За результатами першого побачення проект залишили 21-річна Елізабет зі Стокгольма, 32-річний охоронець Оля з Києва, 28-річна Настя з Одеси, 24-річна Настя з Дніпра, 27-річна Олена з Києва та 19-річна Аделіна з Києва.

У спілкуванні з Елізабет Топольський помітив їхні різні погляди на життя, тож вирішив попрощатися з учасницею, щоб не витрачати свій та її час. З охоронцем Ольгою Алекс не відчув "іскри". Як пізніше сказав чоловік, він не побачив перспективи у спілкуванні та стосунках з нею. Нутриціологу Насті Алекс влаштував сюрприз - організував вечірку на честь дня народження сина. Однак попрощатися з учасницею він вирішив через те, що на вечірці жінка практично не звертала уваги на сина і весь час приділяла саме Алексу.

Відео дня

Під час церемонії троянд шоу залишили керівник юридичного відділу Олена та танцівниця Аделіна. Олені Алекс сказав - не поділяє з нею думки про те, що за кохання треба боротися. Аделіні під час особистої бесіди натякнув на те, що та могла прийти на проект за піаром, на що дівчина різко відреагувала.

Косметологу Марині Топольський вручив жовту троянду останнього шансу, рожеву троянду господарки будинку Холостяк віддав Олександрі, а білу троянду бажання віддав директорові банкетної служби Юлі.

Алекс Топольський - хто це

32-річний бізнесмен. Довгий час він живе в Майамі, де побудував успішний і прибутковий бізнес на нерухомості. Саме в Україну повернувся, щоб знайти своє кохання. Зараз головний герой 12 сезону "Холостяка" допомагає українкам, які були змушені залишити свої будинки, рятуючи дітей від обстрілів.

Холостяк 2022 - де і коли дивитися

Новий сезон "Холостяка" виходить по п'ятницях в 19:00 на телеканалі СТБ. 3 випуск 12 сезону "Холостяк" покажуть на СТБ 11 листопада.

Відзначимо, що цей сезон відзняли ще до 24 лютого. Спочатку його планували показати навесні, проте прем'єру відклали на невизначений час через повномасштабне вторгнення РФ. Потім творці заявили, що покажуть "Холостяк-12" восени і призначили дату прем'єри - 30 вересня. У цей день за кілька годин до початку шоу в прес-службі телеканалу повідомили, що прем'єра знову відкладається "з виробничих причин". Перший епізод вийшов 28 жовтня. 

Нагадаємо, в першому ефірі "Холостяка" несподівано з'явився син Алекса Топольського.

Вас також можуть зацікавити новини: