Алекс Топольський / instagram.com/holostyakstb

На офіційній сторінці романтичного реаліті-шоу "Холостяк" у Instagram з'явилася інформація, що новий сезон вийде 28 жовтня.

Прем'єру 12 сезону переносили вже кілька разів. Вона повинна була відбутися ще навесні 2022 року, але через повномасштабне російське вторгнення творці проекту вирішили перенести показ. 

Пізніше з'явилася інформація про те, що прем'єра відбудеться 30 вересня, але за кілька годин до ефіру глядачів засмутили новиною про те, що і цього разу вони не побачать на телеекранах "Холостяка".

Відео дня

Зараз творці проекту повідомили, що глядачі таки зможуть спостерігати за новою історією кохання вже 28 жовтня.

"Це Алекс, він - холостяк. Холостяк, який вже чекає-не дочекається прем'єри 12 сезону, як ви або навіть ми. Ну, тижнів зо два-три, як то кажуть, і все буде", - повідомляє прес-служба проекту.

Алекс Топольський - хто це

32-річний Алекс довгий час жив у Майамі, де побудував успішний бізнес, пов'язаний з нерухомістю. Але шукати кохання він повернувся в Україну. Він неодноразово говорив про те, що шукає ту, з якою у нього будуть однакові погляди на життя і цінності. 

Крім того, зараз головний герой 12 сезону "Холостяка" допомагає українкам, які були змушені покинути свої будинки, рятуючи дітей від обстрілів.

Холостяк 2022 - де та коли дивитися

Прем'єра нового сезону відбудеться 28 жовтня о 19.00 на телеканалі СТБ. Відомо, що "Холостяк-12" транслюватиметься українською мовою.

Нагадаємо, раніше в мережі епічно висміяли перенесення "Холостяка" і головного героя Топольського.

Вас також можуть зацікавити новини: