Ім'я переможця стане відомо вже сьогодні / скріншот Instagram

Вчора, 3 лютого, відбувся фінал Нацвідбору на Євробачення-2024, проте через збій у додатку "Дія" українці не змогли проголосувати за свого фаворита.

За правилами конкурсу, вирішити цю проблему можна було за дві секунди за допомогою оцінок журі, але організатори вирішили віддати ключове право голосу саме глядачам. Тому голосування продовжили до 4 лютого 19:05.

У зв'язку з цим ім'я переможця Нацвідбору, який представлятиме нашу країну на наймасштабнішому пісенному конкурсі, стане відомо вже сьогодні.

Відео дня

Де і коли дивитися шоу результатів

Дивіться прямий ефір шоу результатів національного відбору на Євробачення-2024 о 19:05 на телеканалі "Суспільне Культура", на сайті "Суспільне Культура", на Facebook-сторінках "Суспільного" та "Євробачення Україна", на сайті "Євробачення в Україні", в додатку "Дія", вибравши "Дія. ТБ" і на каналі "Суспільне Культура HD".

Крім того, трансляцію можна буде послухати на Радіо Промінь.

Як голосувати за фаворита

До 19:05 у вас ще є можливість віддати свій голос за учасника, який, на вашу думку, гідний представляти Україну на Євробаченні в Швеції. Для цього вам потрібно відкрити додаток "Дія" і перейти в "Сервіси" – "Опитування" – "Активні опитування".

Після цього виберіть фаворита і віддайте за нього свій голос.

Вас також можуть зацікавити новини: