Російська екс-ведуча "Орла і Решки" вирішила привласнити шоу собі / колаж УНІАН, фото instagram.com/orelireshka_official, t.me/ivleeva360

Росіяни зібралися знімати тревел-шоу "Орел і Решка" на окупованій території України. Творець шоу, український продюсер Нателла Крапівіна в коментарі "Дождю" пообіцяла подати до суду, якщо зйомки дійсно стартують.

Про плани знімати нові серії "Орла і Решки" оголосила російська блогерка Настя Івлєєва, яка була ведучою шоу в минулому. Однак законних прав на нові зйомки у неї немає, каже Крапівіна.

"Якщо вона спробує використати бренд або якісь основні елементи "Орла і Решки", я притягну її до судів у Європі, тому що мій бренд захищений по всьому світу, я чимало коштів у це вклала. І, боюся, подорожувати Настя зможе після цього тільки у своїх вологих фантазіях", - сказала Крапівіна.

Відео дня

Творець шоу підкреслила, що раніше Івлєєва "просто працювала на шоу і отримувала зарплату", але в підсумку провалила "тест на мідні труби".

"Сьогодні вона викликає почуття жалю. Напевно, жахливо усвідомити, що ти абсолютно один у цьому світі, і всі твої псевдодрузі зреклися тебе в першу ж хвилину. І що тобі доводиться робити все що завгодно, тільки щоб тебе пустили до годівниці", - додала Крапівіна, маючи на увазі недавні скандали навколо Івлєєвої.

Шоу "Орел і Решка": що відомо

Розважальна програма "Орел і решка", присвячена подорожам, вперше вийшла на українському телебаченні в лютому 2011 року. Перші 24 сезони вийшли на телеканалі "Інтер", а 25-й сезон - на "Новому каналі". У лютому 2022 року зйомки і показ уже відзнятих випусків були припинені на невизначений термін через вторгнення Росії в Україну.

З 2012 року показ раніше знятих випусків почався в Росії. Спочатку на телеканалі "MTV Россия", а з 2013 року - на телеканалі "Пятница!". У лютому 2022 року телеканал заявив про зняття програми з ефіру через критику продюсеркою, Мариною Гранкіною, російського вторгнення в Україну. А потім стало відомо, що українські творці програми повністю припинили співпрацю з російським телебаченням.

Вас також можуть зацікавити новини: