Настя Івлєєва покаже росіянам, як "добре" відпочивати в Маріуполі / колаж УНІАН, фото t.me/andriyshTime, t.me/ivleeva360

Росіяни хочуть зняти в окупованому Маріуполі нові серії тревел-шоу "Орел і Решка" - без дозволу українських власників прав на передачу. Про початок зйомок заявила російська блогерка Настя Івлєєва, яка колись була ведучою цієї програми.

Як пише російське опозиційне видання "Можем объяснить", програму на кшталт "Орла і Решки" вже знімають, але на якому російському каналі вона вийде - поки невідомо. До війни українське шоу транслювалося на каналі "Пятница", що належить "Газпром-Медиа холдинг".

З повномасштабним російським вторгненням українські правовласники розірвали зв'язки з російським телебаченням, і програма "Орел и Решка" зникла з телеекранів у РФ.

Відео дня

"Красти бренд просто так великі гравці не зважаться. Можливо, проект стартує на особистому каналі Івлєєвої у ВК або RuTube", - розповіли джерела "МО".

За словами самої Івлєєвої, перший випуск шоу присвячений Золотому кільцю Росії - туристичному маршруту історичними містами на північ від Москви. Судячи з трейлеру, програму назвали "Чорний пес і Решка". Як стверджують джерела журналістів, один із випусків програми росіяни хочуть зняти на окупованих територіях України. Зокрема згадується зруйнований загарбниками Маріуполь, який зараз намагаються перетворити на "вітрину" так званих "нових територій" Росії.

Обкладинка першого випуску програми Івлєєвої / фото t.me/ivleeva360

Українські правовласники погрожують Івлєєвій судом

Як писав УНІАН, авторка шоу "Орел і Решка", українська продюсерка Нателла Крапівіна пригрозила подати до європейського суду на Івлєєву, якщо вона справді зніматиме шоу під брендом "Орла і Решки" або з упізнаваними деталями українського шоу.

"Я притягну її до судів у Європі, тому що мій бренд захищений по всьому світу, я чимало коштів у це вклала. І, боюся, подорожувати Настя зможе після цього тільки у своїх вологих фантазіях", - сказала Крапівіна.

Вас також можуть зацікавити новини: