Самойлової порадили НЕ розраховувати на перемогу / СМИ24

Співак Дмитро Колдун закликав Юлію Самойлову не сподіватися на перемогу на Євробаченні-2018. Суддівство ускладнюється політичною ситуацією. Колдун у 2007 році представляв Білорусь на Євробаченні.

Кліп Самойлової на пісню I won't Break («Я не зламаюсь») схожий на музичну листівку. На думку Колдуна, з голосом у росіянки все відмінно. Однак Самойлова не зможе перемогти на Євробаченні, де немає об'єктивних критеріїв оцінки конкурсантів, пише РИА Новости.

"І з голосом все в порядку. Сподіваюся, режисери номери правильно і коректно обіграють образ Юлії. Але на занадто високе місце я б не розраховував. Політична ситуація дуже непроста, а Євробачення не Олімпіада - немає об'єктивних критеріїв оцінки учасника. Тільки суб'єктивна", - заявив він.

Він додав, що можна бути найкращим для більшості, але все одно опинитися у розбитого корита.

Читайте такожMelovin розповів про підготовку до Євробаченні-2018 (фото, відео)

Нагадаємо, минулого року Самойлова не змогла приїхати на Євробачення в Києві через заборону Служби безпеки України. Співачка заборонили в'їзд в Україну через виступ в окупованому Криму.

Як повідомляв УНІАН, голова Національної громадської телерадіокомпанії (НСТУ) Зураб Аласанія розповів, що організатори Євробачення наклали на Україну штраф за недопуск російської співачки Юлії Самойлової.