На фото Лобода відображена в жовто-блакитних штанях / Instagram Світлана Лобода

Українська співачка Світлана Лобода любить публікувати провокаційні фото. На цей раз співачка, яка зараз їздить з гастрольним туром по Росії, розмістила в своєму Instagram фотографію, на якій вона зображена в жовто-блакитних штанях.

Під знімком миттєво розгорілися палкі суперечки. Коментатори розділилися на два табори: одні схвалювали вчинок співачки, вбачаючи в ньому прояв патріотизму, інші ж розкритикували вибір артистки.

Читайте також"Як нежива": Лободу розкритикували в мережі за нове фото

Відео дня

"Україночка", "Киянка", "Україна любить тебе", "Єдине, що на цій фотці круте то це штани", "Ти суперзірка, по-українськи!", "Світланка, справжня краса! Мені подобається, що навіть там ти віддаєш перевагу кольорами Українського прапора", - писали одні.

"Прапор України", "А чого штани не російські, не розумію", "Ну навіщо такі штани? Свєто, тобі ці кольори не йдуть... видаляй це фото", "Забирайся з Росії", "Нащо ганьбиш своєю поведінкою кольори українського прапора?", - запитували інші.

Як повідомляв УНІАН, раніше популярна українська співачка Світлана Лобода, поділилася свіжим знімком з фотосесії для російського журналу "GQ".