30-річна Тетяна Брухунова виглядала дуже скромно / фото instagram.com/mir_znamenitostei

Відомого гумориста Євгена Петросяна обсміяли в мережі через вихід у світ із молодою коханкою Тетяною Брухуновою.

На сторінці "Мир Знаменитостей" в Instagram з'явилися знімки першого офіційного спільного виходу "в люди" скандальної пари.

Відзначається, що Петросян і Брухунова відвідали прем'єру вистави "Матроська тиша" в театрі "Табакерка".

Відео дня

Читайте також"Проміняв стару Степаненко на молоду": стало відомо про коханку 72-річного гумориста Петросяна (фото, відео)

"30-річна Тетяна Брухунова виглядала дуже скромно: в'язаний жакет червоного кольору, плісирована спідниця, окуляри і повна відсутність макіяжу. А ось 73-річний Петросян, як завжди, виглядав яскраво в модному піджаку з яскравою краваткою і смартфоном останньої моделі в руках", - йдеться в описі.

Користувачі мережі вибухнули обуренням з приводу пари і їх зовнішнього вигляду. В коментарях люди пишуть: "Онучка", "Старий пердун не знає, що він тільки старий мішок з грішми", "Він же їй в діди годиться", "Вона схожа на Стівена Кінга, який хворий на невиліковну хворобу", "Степаненко хоч і в літах, але набагато краще виглядає, ніж ця нова пасія", "Нехай вона використає його на 200%, а потім викине його як Армена старого – а більше нічого від нього не треба", "Щось на 30 вона не виглядає, він висмоктав з неї молодість, окаяниий", "Грошам всі віки покірні!" і т. п.

Як повідомляв УНІАН, у листопаді минулого року Хамовнічеський суд Москви офіційно розірвав шлюб російських артистів Євгена Петросяна і Олени Степаненко.