Кримська художниця, майстер пісочної анімації Ксенія Симонова виступила у фіналі America's Got Talent з пісочною історією «Любов завжди перемагає».

Як повідомляє прес-служба Симонової, це історія про "перемогу любові над смертю, про перемогу життя над війною». Глядачі і судді стоячи аплодували Симоновій після виступу, пише "Радіо Свобода".

Результати конкурсу, оголошення переможця, а також 2-го та 3-го місць відбудеться через тиждень, 18 лютого о 20:00 на телеканалі NBC.

Згідно з даними, опублікованими на сайті організаторів, Ксенія Симонова на шоу America's Got Talent представляє Україну.

Як повідомляв УНІАН, раніше Симонова підкорила глядачів і суддів історією про "дитину, яка стала відомим художником, але забула своїх батьків".

Ксенія Симонова - майстер пісочної анімації, переможниця телеконкурсу «Україна має таланти», фіналістка російського телеконкурсу «Хвилина слави-2010». У 2010 році отримала звання «Заслужений художник Автономної Республіки Крим», у 2013 році - «Заслужений діяч мистецтв України».