Відомий ведучий і блогер Олексій Дурнєв різко прокоментував ситуацію навколо національного відбору на Євробачення і відмову Maruv представляти Україну на міжнародному пісенному конкурсі.

Читайте такожMARUV не поїде на Євробачення 2019: у мережі витворили петицію на підтримку співачки

"Йшли їх на**й. На мою підтримку можеш розраховувати. Радує, що проти Maruv виступають тільки відверті дебіли", - написав ведучий під повідомленням Maruv про відмову в Instagram.

Зазначимо, що низка політиків та представників шоу-бізнесу різко відреагувала на скандал з українським відбором на Євробачення.

Як повідомляв УНІАН, співачка MARUV повинна була представити Україну на пісенному конкурсі Євробачення-2019, який відбудеться в Ізраїлі. Її перемога на нацвідборі спровокувала скандал - низка політиків та громадських активістів виступила проти кандидатури виконавиці, оскільки вона гастролювала в Росії.

На своїй сторінці у Facebook виконавиця написала, що заради участі в Євробаченні 2019 вона готова відмовитися від запланованих гастролей в РФ. Незважаючи на це, переговори між «Суспільним» і співачкою провалилися.