Люк Перрі / REUTERS

Актор Люк Перрі був госпіталізований з важким інсультом 28 лютого. Він не приходив до тями. У лікарні у актора стався другий інсульт. Лікарі ввели його в медикаментозну кому.

Читайте такожПомер зірка культового серіалу "Беверлі-Хіллз" Люк Перрі

Близькі актора встигли попрощатися з ним. До Перрі в госпіталь приїхали син Джек, дочка Софія, наречена Венді Медісон і колишня дружина Мінні Шарп, передає cosmo.ru.

Відео дня

«Сім'я цінує всіх хто підтримував їх, і молився про здоров'я Люка по всьому світу. Зараз ми просимо вас про приватність в цей час великої жалоби. Ніяких інших подробиць не буде», - написали близькі актора в офіційній заяві.

Як повідомляв УНІАН, 4 березня в лікарні Каліфорнії помер 52-річний Люк Перрі. Відомий по серіалу «Беверлі-Хіллз 90210» і «Рівердейл» актор п'ять днів тому переніс важкий інсульт.

Глядачам Люк Перрі найбільше запам'ятався по ролі Ділана Маккея в серіалі «Беверлі-Хіллз 90210». Після його завершення Люк озвучував персонажів у мультфільмах «Сімпсони» і «Гріффіни», грав на Бродвеї, знімався в серіалах. За роль маніяка в шоу «Закон і порядок: Спеціальний корпус» в 2008 році він отримав номінацію на премію People's Choice Awards.

В останні роки актор був щільно зайнятий в серіалі «Рівердейл», де грав роль батька головного героя. Після смерті Люка серіал закрили.

Фанати артиста сумують за ним. Колеги пишуть про те, якою хорошою людиною він був. «Люк став батьком і наставником для всіх юних акторів серіалу, він був неймовірно щедрим і вселяв у нас любов і доброту. Неймовірно турботливий, неперевершений професіонал з величезним серцем і вірний друг для всіх», - зізнаються актори«Рівердейла».

Дженні Гарт, партнерка Перрі по зйомках в «Беверлі-Хіллз», повідомила, що її серце розбите. «Він так багато значив для багатьох. Така особлива людина», - пише вона.

Останнім фільмом, в якому знявся артист, став «Одного разу в Голлівуді» Квентіна Тарантіно. Він вийде на екрани цього літа. «Люк Перрі був добросердечним і неймовірно талановитим художником. Для мене було честю працювати з ним», - вшанував пам'ять колеги по зйомках Леонардо Дікапріо.