Люк Перрі / REUTERS

Не встигли фанати культового серіалу "Беверлі-Хіллз 90210" порадіти трейлеру ребута проекту, як з'явилася вельми сумна новина. 52-річний Люк Перрі, який в серіалі зіграв Ділана, був терміново госпіталізований з тяжким інсультом і зараз перебуває в комі.

Читайте такожОдкровення "екс-агента" ЦРУ про вбивство Боба Марлі виявилися фейком

Варто зазначити, що представник Перрі Арнольд Робінсон підтвердив Fox News, що актор зараз перебуває під наглядом лікарів в лікарні. Як стало відомо TMZ, в середу вранці, 27 лютого, до служби порятунку надійшов дзвінок з дому знаменитості. Медики терміново виїхали на місце і відвезли Перрі до найближчої лікарні.

Відео дня

За дивним збігом обставин, інсульт у Перрі стався саме того дня, коли телекомпанія Fox оголосила, що займеться перезапуском серіалу "Беверлі-Хіллз 90210" та випустила перший тизер.

Люк Перрі останнім часом працював в Лос-Анджелесі – знімався в нових епізодах "Рівердейла" (він грає роль батька Арчі, Фреда Ендрюса, з пілотного епізоду, що вийшов 2017-го). Звісно ж, колеги по "Рівердейл" і "Беверлі Хіллз 90210" побажали Перрі якнайшвидшого одужання. Наприклад, Шеннен Доерті, яка сама нещодавно поборола рак, написала зворушливий пост.