Напередодні проміжних президентських виборів в США в 2018 році Тейлор Свіфт зробила нехарактерну для неї заяву - заговорила про свої політичні переконання.

Читайте такожАмериканська зірка Тейлор Свіфт звернулася по допомогу до українського авіаперевізника (відео)

Вважається, що один її заклик в Instagram голосувати, сильно підстьобнув реєстрацію виборців у штаті Теннессі. У новому інтерв'ю ELLE співачка, яка удостоєна премії «Греммі», знову розповіла про свою позицію в політиці і пояснила, чому відчуває потребу поділитися своїми поглядами. У списку 30 речей і уроків, які вона дізналася до 30 років, була «важливість говорити про свої політичні переконання».

«Я витратила багато часу, щоб розібратися в політичній системі і гілках влади, які підписують законопроекти, які впливають на наше повсякденне життя, - зазначила вона в інтерв'ю. - І вирішила, що повинна допомогти змінити ситуацію. Я відчувала себе досить поінформованою, щоб розповісти про це своїм 114 млн фанам».

Тейлор пообіцяла, що вона буде брати участь у майбутніх виборах 2020. «Заклики до расизму і провокування страху за допомогою тонко завуальованих повідомлень — це не те, чого я хочу від наших лідерів. Я зрозуміла, що насправді моя відповідальність - використовувати свій вплив проти цієї огидної риторики. Я збираюся зробити набагато більше, щоб допомогти країні. У наступному році нас чекає велика гонка».

Після цього випаду в ЗМІ з'явилися сміливі припущення, що амбітна Тейлор має намір стати першою жінкою-президентом. Але не поспішайте з висновками, принаймні це станеться не зараз - а поки що вона лише хоче підтримувати конкретного кандидата. 

Як повідомляв УНІАН, раніше Клінтон заявила, що не буде брати участь у президентських виборах в 2020 році.