REUTERS

Російська телеведуча Ксенія Собчак опублікувала в Instagram відповідь на вірш фронтмена групи "Ленинград" Сергія Шнурова, у якому він назвав її феміністкою для лохух і пригадав роботу телеведучої в реаліті-шоу "Дом-2".

"Це, бл*дь, не ти! Погладь шнурки, йди на сцену", - написала Собчак.

Дуель, схоже, відбулася. Нехай, не в ефірі, а в мережі, І я, звичайно, виявилася Така «господи прости», І «хитрожопая», і «дура». Гівно метал вміло Шнурів, Сам у білому фраку і пальто. За що ти так, Сергію? За що?!! Мені потрібен рейтинг? Тут, Серьожа, Ти з кимось плутаєш, схоже Безпідставно мене, Мене при цьому і говня. Так, твій сарказм про телевізор З'явився для мене сюрпризом: «Не ТВІЙ говеный водойма»? А як ми плавали удвох.... У тому водоймі... – забуте? Ти біля розбитого корита Мене шпыняешь «Домом-2», Образливі знайшовши слова? За що, Сергію, за що мені це? Адже я ж «Шнурів навколо Світу» Не поминаю, що не день, Як нісенітницю і поебень. Адже я не б'ю ні на око, ні в брову Словами: «Ваша «Про любов» – Вульгарщина на пісному маслі, Чиї рейтинги давно згасли», Не згадую як скотина Рекламочку «Хуестоина», Адже те, що було, те минуло, А зла пам'ять – западло! По повеленью жовтої моди Ти нині пишеш про розлучення, Хоча б міг писати хіти... Який-то це, блять, не ти! Погладь шнурки, йди на сцену, Собі і пісень згадай ціну, Поки не близький простатит, І Ошо САМ тебе простить! А також, може бути і я, Адже ми ж колишні друзі, А може, майбутні – теж. Поки! Подумайте, Сергій. P. S. На цьому кінчаю і срач, і бійку. Такий ось, шоу-бізнес, мазафака!

Публікація від Ксенія Собчак (@xenia_sobchak)

Вірш, на який Собчак відреагувала викликом на батл, Шнуров написав після виходу статті про конфлікт Собчак та актриси Дар'ї Мороз, екс-дружини режисера Костянтина Богомолова, із яким Собчак приписують роман.

Шнуров у віршованій формі назвав Собчак феміністкою для лохух і заявив, що в разі зустрічі з нею може зазнати нападу Богомолова.