В українських кінотеатрах стартував показ фільму "Дамбо" - кіноадаптація класичного діснеївського мультфільму.

Читайте такожУ мережі показали перший постер до нової частини фільму "Малефісента" з Анджеліною Джолі

Головний герой картини - слоненя з величезними вухами, яке володіє можливістю літати, - потрапив у цирк. В основу сюжету «Дамбо» ліг сценарій однойменного популярного повнометражного мультфільму 1941 року.

Цирковий артист Холт Феррієр повертається додому після Першої світової війни і дізнається, що його дружини не стало, так і повернення на сцену поки не світить. Власник трупи Макс Медічі пропонує йому іншу роботу - доглядати за слонихою, яка ось-ось розродиться. Коли слоненя з'являється на світ, робота Холта стає складніше, адже той має непомірно великі вуха, які викликають у оточуючих насмішки і відторгнення. Однак те, що на перший погляд здається вадою, на ділі виявляється неповторною особливістю.

Головні ролі виконали Єва Грін, Денні Де Віто, Колін Фаррелл, Майкл Кітон.

Якщо перше зворушив глядачів і дійсно порадував фільм про миле слоненя, то ось західні критики досить сухо і строго прокоментували роботу Бертона. Вони відзначають, що у версії Бертона «не вистачає душі та інновацій» оригіналу 1941 року.

Рецензент The Hollywood Reporter зазначає, що картина приваблива, але якось не особливо чіпає за душу. Тим не менш, є і позитивні відгуки. Видання Empire хвалить нову роботу режисера:"Чарівна суміш діснеївського блиску і похмурого стилю Тіма Бертона. Приходьте за супер-милим слоненям".

Як повідомляв УНІАН, раніше в мережі з'явився тизер фільму "Король лев".