Артистки не зійшлися в думці щодо кандидата в президенти / Фото: Instagram/KP.ua

Екс-солістка "Віа Гри" Санта Дімопулос розкритикувала фотографію в Instagram-акаунті співачки Олі Полякової, на якій вона позує з кандидатом у президенти Володимиром Зеленським.

Читайте також"Мені тут 18": Оля Полякова у спідній білизні показала шикарну фігуру

"В цікавий час живемо, панове! Вітаю", - підписала фото з кандидатом Полякова. Співачка Оля Полякова привітала шоумена Володимира Зеленського з виходом у другий тур президентських виборів.

Відео дня

Санта Дімопулос запропонувала Поляковій "включити" мізки, перед тим, як обирати майбутнє для своєї країни. "Ви б посадили свою сім'ю і всіх своїх близьких у новий літак до людини, який грав тільки роль пілота? Вмикайте мізки. Це корисно", - пише екс-солістка "Віа Гри".

"Яка маніпулятивна думка. Думаю, зняти класне кіно, створити успішні і прибуткові проекти - набагато складніше, ніж дерибанити бабло на верхах. А на рахунок профі... А зек з двома термінами, господарник, тобі професійним здавався? Політала з вітерцем з ним?" - поставила крапку в дискусії Полякова.

Як повідомляв УНІАН, раніше Полякова опублікувала на своїй сторінці колаж, на якому порівняла свій образ з кліпу "Королева ночі" з образом Лободи в новому кліпі "Instadrama".