Алла Пугачова та Максим Галкін / Фото: УНІАН

Російський комік Максим Галкін став героєм ролика з президентами РФ і України. На своїй сторінці в Instagram Галкін опублікував жартівливий запис про вибори президента України 2019.

Читайте такожБуло весело": Галкін показавши відео з Пугачовою

На даний момент в президентській гонці лідирує Володимир Зеленський, це викликало бурю обговорень. Зокрема, Порошенко назвав цей вибір невірним, адже, за його словами, "буде представляти Росію не Петросян і не Максим Галкін, а Путін". Саме цей момент і потрапив на відео, яким поділився Галкін.

Відео дня

"Народна творчість. Прокинувся знаменитим", - написав Максим. Під публікацією користувачі соцмережі закликали Галкіна стати президентом Росії.

"Давай терміново висувай свою кандидатуру в президенти. Ти впораєшся. Я в тебе вірю"; "Висувай свою кандидатуру, я за тебе"; "Ви наш герой"; "Це дуже смішно, Максим, дякую, що поділилися".

Як повідомляв УНІАН, раніше у Зеленського заявили, що в разі його перемоги Україна продовжить проєвропейський курс. Радник кандидата в президенти підкреслила, що Зеленський не є "проросійським кандидатом".