Анджеліна Джолі, Шайло і Захарія Джолі-Пітт / REUTERS

Американська актриса Анджеліна Джолі вирішила позбавити п'ятьох своїх дітей спадку і залишити 116 мільйонів доларів старшому, 17-річному Меддоксу.

Про це повідомляє Radar Online.

Артистка планує передати підлітку свою продюсерську компанію Jolie Pas. Нагадаємо, Меддокс вже в 15 років виступив виконавчим продюсером картини Джолі про комуністичний режим червоних кхмерів у Камбоджі «Спочатку вони вбили мого батька».

Відео дня

Читайте також"Емоційно втомилися": Анджеліна Джолі та Бред Пітт офіційно розлучилися

Новина про спадщину розсердила колишнього чоловіка зірки Бреда Пітта, який пояснює вчинок Джолі спробою зачепити його.

Зазначається, що тільки Меддокс підтримав рішення матері про розлучення, у той час як 15-річний Пакс, 14-річна Захара, 12-річна Шайло і десятирічні близнюки Нокс і Вів'єн встали на сторону батька.

Як повідомляв УНІАН, Анджеліна Джолі і Бред Пітт одружилися у 2014 році. За час спільного життя у них народилося троє біологічних дітей, також вони усиновили трьох прийомних.

Джолі подала документи на розлучення у вересні 2016 року через незгоди з виховними методами Пітта. Повідомлялося, що приводом для розлучення стала сварка в приватному літаку, під час якої п'яний актор ударив Меддокса, проте ця інформація не підтвердилася.

Пара завершила шлюборозлучний процес у квітні 2019 року. Після цього Анджеліна Джолі-Пітт змінила прізвище на Джолі.