Раніше Бекмамбетову видалили щитоподібну залозу / фото: Вікіпедія

У режисера фільмів «Нічна варта» і «Денна варта» Тимура Бекмамбетова знайшли важке захворювання.

Про це повідомляє Telegram-канал Mash.

«Напередодні режисер звернувся в московську лікарню і пройшов обстеження. Виявляється, раніше Бекмамбетову видалили щитоподібну залозу. Зараз провели повторне обстеження, після цього режисерові призначили лікування», - йдеться в повідомленні.

Відео дня

Зараз Бекмамбетов проходить терапію.

Читайте такожТіло пропагандиста Доренка дозволили віддати його вдові для кремації

Нагадаємо, російський режисер Тимур Бекмамбетов отримав свою популярність у 2004-2005 роках, знявши фільми «Нічна варта» і «Денна варта». У 2005 році режисер був запрошений до Голлівуду.

У 2007 році був режисером фільму «Іронія долі. Продовження». У 2008 році зняв в Голлівуді фільм «Особливо небезпечний». У 2009 році продюсував мультфільм «9» (спільно з Тімом Бартоном) і фільм «Чорна Блискавка». У середині 2012 року на екрани вийшла картина «Авраам Лінкольн: Мисливець на вампірів», в якій Бекмамбетов виступив в якості режисера. У 2016 році Бекмамбетов зняв провальний фільм «Бен-Гур».

Як повідомляв УНІАН, 17 квітня письменника і журналіста Дмитра Бикова госпіталізували в Уфі, його ввели у штучну кому, а через два дні доставили до Москви на лікування. Наприкінці квітня його виписали з лікарні, і він вже приступив до роботи.