Учасника російської версії вокального проекту "Голос" Олексія Сафіуліна знайшли мертвим у ванній кімнаті його квартири.

Як пише "СтарХит", рідні Сафіуліна припускають, що вокаліст потонув. При цьому офіційну причину смерті експерти досі не назвали.

Читайте такожЛікарі не виключають, що Барі Алібасов більше не зможе самостійно ковтати

Як пише джерело, Олексій Сафіулін сім років грав на сцені Маріїнського театру, до цього - в Московській філармонії. Два роки тому він прийшов на популярний ТБ-проект "Голос", де підкорив суддів народною піснею "Прощай, радість".

Незабаром після того, як своє крісло до Сафіуліна розгорнула співачка Пелагея, стало відомо, що артистка і вокаліст знайомі з дитинства. В рамках проекту співак також досяг успіху і став улюбленцем публіки.

На момент смерті Сафіуліну було 44 роки, у вокаліста залишилася дружина, з якою він прожив 19 років, і двоє дітей. Близькі впевнені, що Олексій заснув у ванній і потонув, проте офіційною версією смерті поки немає.

З вокалістом попрощаються в четвер, 13 червня. До цього моменту експертам належить з'ясувати, що насправді сталося.

Як повідомляв УНІАН, російський продюсер Барі Алібасов, який минулого тижня помилково випив засіб для прочищення труб і потрапив в реанімацію з опіками шлунка, вийшов зі стану медикаментозного сну, однак поки що навіть не пам'ятає свого імені.