Дональд Трамп, коментуючи виступ Кардашьян, був небагатослівний: "Я думаю, вона досить популярна" / Фото: Білий дім

Кім Кардашьян у четвер вдруге за два роки виступила в Білому домі в підтримку ув'язнених та необхідність реформи тюремної системи.

Читайте такожКім Кардашьян провела сеанс у знаменитого медіума (фото)

Про це повідомляє The Guardian. У своєму виступі модель, зірка реаліті-шоу і дружина американського репера Каньє Веста, чиїм прихильником є президент США Дональд Трамп, закликала американську владу підтримати її зусилля, щоб допомогти тим, хто покидає в'язницю, знайти роботу і "залишитися на вірному шляху".

Вона оголосила про початок програми, що дозволяє допомогти колишнім ув'язненим взяти участь у співбесідах з приводу майбутньої роботи і адаптуватися до життя після виходу з в'язниці.

Дональд Трамп, коментуючи виступ Кардашьян, був небагатослівний: "Я думаю, вона досить популярна".

Чиновники американської адміністрації, відзначають експерти, наразі активно працюють над тим, щоб ув'язнені, звільнені достроково у зв'язку з прийняттям "Закону про перший крок", мали усі можливості, необхідні для успішної адаптації до життя поза в'язниці.

Згідно з нещодавньою доповіддю Комісії щодо винесення вироків США, понад 1000 в'язнів, звільнених по УДО, отримали можливість влаштуватися на роботу.

Після вступу на посаду Дональда Трампа, Кардашьян та Вест, який сказав, що вчиться на юриста, кілька разів відвідали Білий дім, щоб обговорити питання реформи кримінального правосуддя. Крім того, моделі вдалося переконати в минулому році Трампа помилувати 63-річну Алісу Марі Джонсон. До того часу Джонсон перебувала у в'язниці 20 років без можливості умовно-дострокового звільнення за злочини, пов'язані з наркотиками.