Катрін Деньов / REUTERS

В Одесі на творчу зустріч з французькою акторкою Катрін Деньов прийшли близько 1,5 тисяч осіб.

Як передає кореспондент УНІАН, сьогодні вдень захід відбувся в Одеському академічному театрі музичної комедії, який задіяний в якості великого майданчика на час проведення 10-го Одеського міжнародного кінофестивалю – у вигляді Фестивального палацу.

Читайте такожПремія "Еммі": серіал "Гра престолів" отримала рекордні 32 номінації, "Чорнобиль" - 19

Відео дня

Спочатку зустріч з Деньов планувалася в іншому місці (в одному з кінотеатрів міста), але в останній момент через величезну кількість охочих побачити «зірку», захід перенесли у вищезгаданий театр, куди прийшло близько 1,5 тисячі осіб.

Присутні зустріли актрису стоячи і тривалими аплодисментами.

Вона розповіла про свою кар'єру, деякі аспекти особистого життя, поділилася поглядами на творчі аспекти професії.

«Коли мені пропонують участь в новому фільмі, в першу чергу, звертаю увагу на історію, сюжет. І, якщо мені подобається, можу в картині погодитися навіть на другорядну роль», - сказала Деньов.

Читайте такожНовий суддя "Танців з зірками" Франциско Гомес розповів про свого фаворита у минулому сезоні

Вона зазначила, що у неї було звичайне дитинство – крім неї в родині виховувалося ще троє дітей і тому матері доводилося багато працювати.

Актриса зазначила, що їй дуже сподобалася Одеса, зокрема, атмосферою, великою кількістю дерев, архітектурою. Місто вона охарактеризувала трьома словами: «Світло, радість, краса».

Відповідаючи на прохання дати оцінку тому, що відбувається між Росією і Україною, вона підкреслила, що знає: Одеса – це Україна.

«Я рада, що зараз перебуваю в Україні», - сказала актриса.

Крім того, вона поділилася з аудиторією своєю пристрастю до роботи «на городі», додавши, що чула про якість українських помідор.

«Українські помідори – найкращі в світі, але, щоб виростити такі, потрібен, зокрема, особливий клімат... Хочу насіння українських томатів повести з собою до Парижа», - додала Деньов.

Після закінчення творчої зустрічі актриса роздавала автографи всім охочим.

Як повідомляв УНІАН, 10-й Одеський міжнародний кінофестиваль проходить з 12 по 20 липня. Знаменита французька актриса Катрін Деньов – спеціальний гість фестивалю.