Виставка відкривається до 25-річчя культового серіалу / Фото: kinopoisk.ru

Улюблений багатьма серіал "Друзі" восени відзначить 25-ту річницю прем'єри на каналі NBC. З цієї нагоди Warner Bros. відкриє в Нью-Йорку імерсійний простір, присвячений популярному серіалу.

Читайте такожСьогодні у світі відзначають День друзів: історія свята і привітання

Простір дасть відвідувачам можливість відвідати пам'ятні місця, такі як крісла і настільний футбол Чендлера і Джої, фіолетові двері квартири Моніки і Рейчел, вузьку сходову клітку, через яку Росс, Чендлер і Рейчел з усіх сил намагалися пронести диван, улюблене кафе Central Perk і навіть фонтан з початкових титрів, пише НВ.

Відео дня

Крім того, тимчасова виставка, на якій будуть представлені реквізити та костюми, дасть шанувальникам "Друзів" можливість дізнатися деякі поради з прибирання Моніки і побачити улюблені речі Фібі.

«Пройшло майже 25 років з моменту прем'єри Друзів, але універсальна привабливість популярного телесеріалу зберігається серед шанувальників всіх віків, - цитує старшого віце-президента Warner Bros. Пітера ван Родена Hollywood Reporter. - Святкуючи знаменну річницю шоу, ми з нетерпінням чекаємо можливості подарувати нашим друзям можливість віддати данину поваги складу персонажів, знаковим декораціям і улюбленим моментів шоу».

Виставковий простір відкриється 7 вересня і буде працювати до 6 жовтня, відвідування коштуватиме 29,50 доларів.

Як повідомляв УНІАН, раніше Дженніфер Еністон розповіла про перезапуск культового серіалу "Друзі".