Круга вбили у власному будинку / instagram.com/mihail_krug1962

У мережі з'явився знімок члена ОЗУ «Тверські вовки» Дмитра Веселова на кличку Весел, який убив шансоньє Михайла Круга в його власному будинку у Твері, в ніч з 30 червня на 1 липня 2002 року.

Відповідну фотографію опублікував портал Tverigrad.ru.

Читайте такожЗнайдено пістолет, з якого вбили Михайла Круга (відео)

Відео дня

За даними видання, до того, як почати свій кримінальний шлях, Веселов вів звичайне життя. Він закінчив середню школу, вступив до військово-повітряного училища в Кургані, перевівся до Челябінського військово-повітряного училища штурманом, служив прапорщиком на аеродромі Мігалово у Твері, а потім звільнився.

У віці 28-29 років Веселов примкнув до ОЗУ «Тверські вовки». Він контролював роботу повій на ділянці траси Москва - Санкт-Петербург, яка проходить у Тверській області. Веселов також товаришував з іншим членом ОЗУ Олександром Агєєвим (Стрілок).

Фото: tverigrad.ru

Нагадаємо, Михайла Круга вбили в його власному будинку у Твері в ніч з 30 червня на 1 липня 2002 року, смертельно поранивши артиста.

6 серпня 2019 року кілер банди "Тверські вовки" Олександр Агєєв, який відбуває довічне покарання,  взяв участь у слідчому експерименті в будинку Михайла Круга і зізнався у вбивстві артиста.

Довідка: Михайло Круг - російський поет і бард. Автор і виконавець пісень в жанрі шансон, один з найпопулярніших представників жанру. Шанувальники називали його «королем російського шансону». Автор і виконавець пісні «Владимирский централ», що стала одним з найвідоміших зразків російського шансону.