Сергій Лазарєв вперше показав свою дочку / фото instagram.com/lazarevsergey/

Російський співак Сергій Лазарєв вперше показав шанувальникам фотографію своєї однорічної дочки Анни, яка з'явилася на світ від сурогатної матері.

Фотографія з дітьми з'явилася на сторінці в Instagram співака.

Читайте такожУ мережу "обурювали" весільне фото Сергія Лазарєва

Під час програми "Секрет на мільйон" Сергій зізнався, що рік тому у нього народилася дочка. Про появу дитини на світ знав тільки його близький друг Влад Топалов, колишній учасник групи Smash.

«У нас з'явилося ще одне щастя! Ганнуся, Ганна Сергіївна. Їй рік!» — сказав Сергій. Дівчинка народилася з вагою 3700 г і зростом 52 см.

«Мої сонечка! Моя беззастережна любов! Тепер я можу сміливо і голосно кричати на весь світ — Нікітушка, Анютка, я вас дуже люблю! Мої дітки!», — написав співак у підписі до фото.

Крім дочки, Лазарєв виховує 5-річного сина Микиту.

Також стало відомо, що його син і дочка — «повноцінні брат з сестрою». Дітей виносили різні сурогатні матері, але біоматеріал був його і однієї і тієї ж жінки.

Мої сонечка! Моя беззастережна любов! Тепер я можу сміливо і голосно кричати на весь світ - Никитушка , Анютка, я вас дуже люблю!!! Мої дітки! ❤️❤️❤️ #НикитаСергеевич #АннаСергеевна #Лазарєви P. s. Хочу сказати величезне спасибі кожному, хто сьогодні вислухав мене у передачі «Секрет на Мільйон» , кожному хто прожив зі мною все те, про що я розповідав, кожному, хто співпереживав моїм сімейним трагедій , і радів моїм сімейних радощів. Директ розривається від привітань! Спасибі, що адекватних людей, здатних радіти чужому щастю , в рази більше негативно налаштованих.... Окрема подяка Лері Кудрявцевій @leratv ❤️, і всій команді програми «Секрет на Мільйон» , яка готувала до випуску цю емоційну передачу! Спасибі моїй родині , а також Міші і Владу Топаловим, що так погодилися на такий публічний розмову на дуже особисті теми! Спасибі, я дуже щасливий! А недоброзичливців, заздрісників я хочу сказати - Не судіть, та не судимі будете! Добра і миру всім вам! Я вас люблю!!!

Допис, поширений Sergey Lazarev (@lazarevsergey)

Сергію Лазарєву заборонений в'їзд в Україну — його ім'я внесено в базу Миротворець. Лазарєв брав участь у російських пропагандистських заходах і спроби легалізації анексії Криму.