Наталя Могилевська відверто розповіла, чому лише зараз зважилася на рішучий крок – стати мамою / фото instagram.com/nataliya_mogilevskaya/

Відома співачка Наталя Могилевська відверто розповіла, чому лише зараз зважилася на рішучий крок – стати мамою.  

Читайте також"Танці з зірками": Наталія Могилевська повертається в шоу

В інтерв’ю програмі «Ранок з Україною» Наталя Могилевська зазначила, що усе життя робила вибір на користь кар'єри. Пробувала себе у різних амплуа: співачка, продюсерка, телеведуча, письменниця. Особисте життя ж відкладала на потім. Шлюб з українським бізнесменом Дмитром Чалим протримався рік – пара розійшлася у 2005 році. Через рік Наталя вже була з бізнесменом Єгором Долиніним. Через п'ять років цивільного шлюбу пара розійшлася. І лише зараз співачка готова до важливого для кожної жінки кроку.

«Я готова стати мамою, раніше ніколи того не хотіла, хоча багато разів була можливість – тоді я не відчувала, що готова», – поділилася Наталя Могилевська.

Але буде це всиновлення, як модно в Голлівуді, чи все ж співачка наважиться на рішучий крок – поки не відомо.

«Все буде, як заготовано Богом, я довіряю долі і довіряю всесвіту, тож знаю, що все буде так, як має бути. Але точно відчуваю, що по долі маю це пройти для того, щоб стати повноцінною мамою для тисяч дітей у своїй школі», – зізнається артистка.

Цікаво, пісня «Покохала» говорить про імовірне материнство зірки чи саме про те, що в життя Наталі прийшло справжнє кохання? Але і про це Могилевська говорить загадками:

Ваууу! #Покохала более 500 000 просмотров в YouTube 😍 Это песня-намерение. Моя философия такова: наша сила желаний или сила духа настолько велики, что если чего-то и правда хотеть, все обязательно будет. Верю, что если желание рождается от чистого сердца, когда оно сильное, красивое, ему начинают все силы помогать. Сила веры огромная, ее нельзя недооценивать. Спасибо всем создателям моей новой истории! Я люблю Вас! ❤ Снимаем клип на эту песню? Да/Нет? Жду в комментариях от вас ответы 💋 Автор музыки: Наталья Могилевская и Ростислав Раенко Автор слов: Наталья Могилевская Sound Production: FOXXSTUDIOS @_foxxstudios_ Сведение: Вадим Лисица @vadimlisa Идея и монтаж лирик видео: Яна Калагастова @kalagast.ova Фото: Мария Правосуд @ohmime Макияж: Анжела Посохова @aposokhova Прическа: Лера Горностай @leragornostay Стиль: NAVRO @navro P. S. Кто еще не слышал трек, активная ссылка в шапке профиля #могилевская #натальямогилевская #люблю

Допис, поширений Наталья Могилевская (@nataliya_mogilevskaya)

«Навіть якщо воно би й з’явилось, я б відповіла, що щастя любить тишу… Я дуже хочу кохати! Я скучила за стосунками і точно знаю, що я до них готова – пройшов цілий період часу, я вже і в Індії пожила. Я готова створити родину».