Кевін Спейсі / REUTERS

Справу про сексуальні домагання, порушену проти актора Кевіна Спейсі, закрили після смерті обвинувача.

Читайте такожКевіну Спейсі офіційно висунули звинувачення в сексуальних домаганнях

"У ході розслідування позивач помер. Твердження про сексуальне насильство не можуть бути доведені без участі жертви. Таким чином, справу було відхилено", - заявили у прокуратурі, повідомляє Variety.

Відео дня

Свідком обвинувачення був масажист, який стверджував, що Спейсі змусив його торкнутися своїх геніталій під час сеансу в жовтні 2016 року.

Розгляд позову по суті повинен був початися у червні 2020 року.

За даними Variety, адвокат масажиста, який подав позов про домагання у вересні 2018 року, повідомив захисту актора про те, що чоловік помер минулого місяця.

Нагадаємо, раніше прокуратура Массачусетсу закрила інша справа проти Спейсі, порушену після звинувачень у тому, що він чіплявся до 18-річного відвідувача в барі в 2016 році.

У жовтні 2017 року Спейсі публічно вибачився перед актором Ентоні Раппом, який заявив, що той домагався його, коли йому було 14 років. Після звинувачень Спейсі позбавили ролі в серіалі Netflix "Картковий будиночок". У 2018 році прокурори в Лос-Анджелесі відмовилися висувати звинувачення проти Спейсі у зв'язку із закінченням терміну давності злочину.