Данилку стало зле / фото stb.ua

Під час зйомок новорічного шоу за годину до виходу на сцену Андрію Данилку, відомому під псевдонімом Вєрка Сердючка, стало зле.

Читайте такожВєрка Сердючка розкрила подробиці виступу у фіналі Євробачення

На сцені артист був блідим та ледве розмовляв. Після кожного номера він повертався в гримерку та переодягався, бо костюм Данилка був повністю мокрим. Після того, як частину з них відзняли, зірка зачинився у гримерці й кілька годин не виходив, пише Clutch.

Відео дня

За словами представника Данилка, виконавець переніс блокаду серця. Патологічний процес характеризується зміною м'язових тканин, які відповідають за проведення електричних імпульсів. Від цього різко скорочується серцевий ритм. Щоб нормалізувати стан артиста, його повністю обкололи препаратами, після чого знаменитості стало трохи ліпше.

Журналісти, присутні на зйомках новорічного шоу, зазначають, що Данилко прибув на знімальний майданчик вже будучи блідим. Артиста оточувала охорона й підтримувала в русі.

Раніше український музикант, екс-соліст гурту "ТНМК" Едуард (Діля) Приступа повідомив про горе в родині - в артиста помер батько.